Misli.com 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, hafta sonu oynanan ve 1-1 beraberlikle biten Ergene Velimeşspor maçı olmak üzere hafta sonu oynanacak olan Ankara Demirspor maçını değerlendirdi.
Başkan Caner, ‘’Futbolcularımız İnegölspor ve Niğde Anadoluspor müsabakası gibi  Ergene Velimeşespor karşısında da çok iyi bir performans ortaya koydular.  Galibiyet için ellerinden geleni yaptılar ancak, tahlisiz bir gol nedeniyle maç 1-1 berabere bitti. Net konuşmak gerekirse İnegölspor maçı gibi Ergene Velimeşspor karşısında da galibiyeti kaçırdık. ’’dedi. 
Ligin 4. haftasında oynanacak olan Ankara Demirspor maçının zor ve bir o kadarda keyifli geçeceğini belirten Başkan Caner, ‘’Lig 3’üncüsü İle lig 7’ncisi karşı karşıya gelecek. Ankara Demirspor 6 puanda Zonguldakspor’umuz ise 5 puanda. Kazananın biranda üste sıralara çıkacağı bir maç.  Zor ve keyifli maç olacağını düşünüyorum. Bu maçın hazırlıkları bugün itibariyle başlayacak.  İnşallah hafta sonuna kadar oyuncularımız güzel bir çalışmanın ardından, kendi sahamızda Ankara Demirspor’u yenerek eli boş göndeririz. Bunu yapacak Karakterli  oyunculara ve teknik ekibe sahibiz’’dedi.