Merkez Grubu’nda son 3 haftaya girilirken lider Terakkispor, zorlu bir dönemece giriyor. Bordo-Beyazlı takım, 12’nci haftada Play-Off hesepları yapan Subatanspor’u konuk ediyor. Şampiyonluk yolunda puan kaybına tahammülü olmayan Serkan Bankoğlu ve öğrencilerinde hedef galibiyet

Zonguldak 2’nci Amatör Küme Merkez Grubu’nda son düzlüğü girildi. Zonguldak Belediyespor ile nefesleri kesen bir şampiyonluk yarışına giren Terakkispor, hafta içi mesaisinde bugün Subatanspor ile karşı karşıya geliyor.

31 puanla zirvede yer alan Terakkispor, son 3 haftanın kaldığı merkez grubunda beklide en zor maçlarından birisine çıkacak. Rakip Play-Off’ları garantilemek isteyen Kilimli takımı Subatanspor… Serkan Bankoğlu ve öğrencileri şampiyonluk yolunda bir engeli daha kayıpsız geçmenin planlarını yapıyor. Zirvede Zonguldak Belediyespor ile kıran kırana bir şampiyonluk yarışına giren Terakkispor ile Play-Off hesapları yapan Subatanspor bugün saat 18.00’da Kilimli Ahmet Şerifoğlu Stadı’nda kozlarını paylaşacak.

“ZOR MAÇ OLACAK”

Terakkispor’un Antrenörü Serkan Bankoğlu, şampiyonluk yolunda puan kaybına tahammüllerinin olmadığını belirterek, “Karşımızda zor bir takım var. İlk maçta 3 puanı güçlükle alabilmiştik. Hedefimiz yine galibiyet olacak. 3 puanı almak istiyoruz.  Sonrasında hedefimiz 2 maçımızı da kazanarak şampiyonluk” dedi.

Eren ARSLANYILMAZ

Çelik, düdük çalacak

Zonguldak İl Hakem Kurulu, lider Terakkispor’un Subatanspor ile oynayacağı zorlu maça İl Hakemi Eren Ferhat Çelik’i atadı. Bugün saat 18.00’da Kilimli Ahmet Şerifoğlu Stadı’nda oynanacak maçta Çelik’in yardımcılıklarını Murat Kaskun ile Ferhat Çaylı yapacak.