Süper Amatör Ligin yenilgisiz lideri Devrek Belediyespor için kritik haftalar başlıyor

ZORLU PERİYOT

Dedeman Süper Amatör Lig’de 19 puanla zirvede yer alan Devrek Belediyespor, ilk yarıyı zorluk derecesi yüksek maçlarla tamamlayacak. Kırmızı-beyazlı takım, Çaycumaspor ile başlayacak kritik virajda Kilimli, Gökçebey ve Alaplı ile karşılaşarak devreye girecek.

----------------

Dedeman Süper Amatör Ligin yenilgisiz lideri Devrek Belediyespor, zorluk derecesi yüksek maçlara çıkacak. 19 puanla ligin zirvesinde yer alan kırmızı-beyazlı takım, öncelikle bu hafta ligin iddialı takımlarından Çaycumaspor’u konuk edecek. Zorlu 90 dakika 12 Kasım Cumartesi Devrek sentetik Sahada oynanacak. Mücadele 14.00’da başlayacak.

Lider Devrek Belediyespor, 8’inci haftada Çaycumaspor ile başlayacak zorlu bir periyoda giriyor. Selçuk Sarı yönetiminde ki Devrek Belediyespor, Cumartesi günü Çaycumaspor’un ardından sezonun ilk yarısını Kilimli Belediyespor, Gökçebeyspor ve Alaplı Belediyespor maçlarıyla tamamlayacak. Bu haftaya kadar ligin iddiasız takımlarına karşı mücadele eden Devrek Belediyespor, bu haftadan itibaren karşılaşacağı Çaycumaspor  son puan durumuna göre, 11 puanla 5’inci, Gökçebeyspor 14 puanla 4’üncü, Kilimli Belediyespor 14 puanla 3’üncü ve Alaplı Belediyespor 16 puanla 2’nci sırada yer alıyor.

4 MAÇIN 2’Sİ İÇERDE 2’Sİ DIŞARIDA

Devreyi bu kritik 4 maç ile tamamlayacak Kırmızı-beyazlı takım, Çaycumaspor’u sahasında konuk edecek. Ardından 9’uncu haftada Kilimli Belediyespor deplasmanına çıkacak Devrek, 10’uncu haftada Gökbeyspor ile iç sahada 11’inci haftada ise Alaplı ile deplasman çıkacak.

Eren ARSLANYILMAZ