6 Aralık 2018

Belediye Başkanlık adayları açıklanmış ve duyduğum ilk an Selin Alan’ ı telefonla tebrik edip, başarılar diledim.

16 Ocak 2019

Seçim çalışmalarını takip etmekle birlikte Zonguldak için nacizane önerilerim oldu, memnuniyetle karşılandı.

25 Ocak 2019

Zonguldak halkının sorunlarının dinlenmesi için Telefon ve Yüzyüze görüşme yapabilecekleri “Beyaz Masa” benzeri bir yapı önerim oldu. Bedelsiz yine Zonguldak için sınırları olmayan desteği sağlayacağımı belirttim.

31 Mart 2019

Zonguldak Belediye Başkanlığı görevinden dolayı tebrik ettim.

6 Kasım 2019

Yol çalışması ve şehir için güzel işler yapılacağını düşünerek  bazı önerilerim oldu. Şehrimiz için paradan daha önemli olan bu kente olan borçlarımızı düşünerek taşın altına elimizi koymak istedik, umarım karşılık bulur.

Sonrasında irtibatlarımız yine oldu ancak 31 Mart sonrası esen tatlı rüzgarlar son günlerde yerini sert rüzgarlara bırakmış, şehirde yükselen seslerin susturulmasıan çalışma yönünde değişmişti.

Şubat 2020

En son taksici esnafının üzerinde dolanan kara bulutların haberlerini aldık. Üzerlerinde baskılar var. Bana bir kaç ayrı kaynaktan Belediye’ de makamda kendilerinin tehdit edildiğini, eylem yapmaları ya da bu haberlerin dışarı çıkmasıyla daha zor günler yaşayacaklarıan kadar gelen haberler oldu.

Pazar günü takscilere destek Deniz Yavuzyılmaz’dan geldi. Buluşup dertlerini anlatmış takciler.
Ne yazıkki, müzakere etmeden, tek taraflı baskıcı politikalar hem taksici esnafını üzer, hemde algıyı daha da aşağı çeker. Benim henüz uyarmaya vaktim olmadı ancak birşeylerin yolunda gitmediği gün yüzüne çıkıyor.

18 Şubat 2020

Geziparkı mahkemelerce aklandı. Memlekete kış ortasında bahar haberleri geldi. O dönemleri hatırlayalım. Efsane polis amiri Mihtat Aynacı.. Göstericileri kışkırtan, üzerlerine kontrolsüz güç sevkeden kişi. Benimde aynı sitede oturuyor. Bir çoğunuz bu kişiyi Vatan Emniyet Müdürlüğü içinde Tank’ dan çıkan polis olarak hatırlıyorsunuz. Gezi eylemlerinde el üstünde tutulan memur terörist çıktı.

Sonrasında dönemin Valisi, Emniyet müdür çeşitli konularda FETÖ den cezalar aldı. Özetle Geziyi kışkırtanlar o dönem korunanlar aslında karıştırmıştı ortalığı. Adalete güvenimiz sonsuz ve 18 Şubat 2020 de bunun karşılığı alındı. Hala daha haklı ve suç unsuru bulunmayan eylemde, ortalığı karıştırıp yakıp yıkan, terör örtütü ile yanyana getirilen olayları Gezi Eylemcilerine bağlayanlara “ Sapla Samanı” karıştırmamaları yönünde meajlar iletirken , benzer mesajı Selim Alan ‘ a da yazdım.
Son günlerdeki şehirden gelen tatsız duyumlar doğruladıki başkan anında tahammülsüzlük gösterip sosyal medyada engellemiş. Üzüldüm mü? Elbette üzüldüm. Çünkü mahkemenin verdiği karar hoşunuza gitmeyebilir ancak karara karşı haber yapıp darbe demek yakışmadı. Sayısız arkadaşım, dostum eylemlere gidip sadece sesini duyurmak istedi, o insanlara darbeci demek doğru değil. Hatta bu saatten sonra suç.

Tekrar cümle olacak belki ancak 2 iyi arasına karışan 1 kötü ayıklanmadan ; zamanında o 1 kötüye sahip çıkıp şimdi herkes kötüydü demekle olmuyor. Sap sapan dedğimde bu.

Biz yine Zonguldak için destek olmaya, yazmaya, çevremizi kullanıp maddi&manevi destek olmaya, hakkını aramaya devam edeceğiz. Ancak başkanın bu tavırları devam ederse; sabırsızlığı ve tahammülsüzlüğü ..

Kaybeden Zonguldak Olur.