AHMET DEMİR
                                             TUR İLAÇ OLACAK MI?

2018-2019 futbol sezonuna iyi bir başlangıç yapamayan temsilcimiz Kömürspor, gelecekteki umutlarını atlanacak turlara mı bağladı?
Sezon öncesi güçlü bir kadro ile lige başlamayı hedefleyen kırmızı-lacivertli ekibimiz özellikle kadrosunda bulunmasını istediği, 3 oyuncudan, maalesef hiçbirini alamadı.
Ligin başlaması ile birlikte camiada yaşanan maddi sorunlar, tüm girişimlere rağmen, bugüne kadar çözüme ulaşamayınca, umutlar Türkiye kupasında atlanacak turlara bağlandı.
Bence bu sorun bizim için ciddi bir sorun bu işin şakası bile ürkütücü.
Kadronuzda bulunan oyuncularınızla, yapılan mukavelelerde, yer alan TAAHHÜT’lerinizi yerine getirmediğinizde, yaşanan sorunlar, geçmişte çok takımın canını yakmıştı.
Bu sorunların bir an önce aşılması, zamanın lehimize dönüşmesi gerekmektedir.
Kupada atlanan tur ile yeni bir dönemin başlayacağını düşünüyorum.
Hafta sonu deplasmanda oynayacağımız, Konya Anadolu Selçukluspor maçı öncesi moraller dorukta
Bayrampaşa maçında özellikle bazı oyuncularımızın sergilediği oyun umarım Cahit Terzi hocamızında iştahını kabartmıştır.
Birinci bölgede oynayan Ercan, Şevket, Cömert, ikinci bölgede oynayan Mert, Hüseyin, Berkan, 3. Bölgede oynayan Tahir, bence çok farklı bir görüntü sergilediler.
Yukarıda gündeme taşıdığım bazı sorunları kısa süreler içerisinde aşabilirsek karamsar olmaya hiç gerek yok.
Lig maratonu çok uzun daha geride 30 haftalık bir süre var.
Bunu da, asla unutmayalım.
Yaklaşık 1 ay gibi bir süre Zonguldak’ta bulunamadım. Ailemle birlikte İzmir’den başlayan Yunanistan, Arnavutluk ve Karadağ ülkelerini gemi ile gezdim.
Tesadüf içinde bulunduğum geminin üst düzey yöneticilerinden biriside çok sevdiğim Kutlu-Hamdi Günvar çiftinin oğulları Mustafa Kemal Günvar ile birlikte olduk.
Mustafa Kemal Günvar’ın yakın ilgisine teşekkür ediyorum.