67 TANTUNİ Lezzetin adresi oldu


Zonguldak’ın 67 İletişim markasıyla ün kazanan başarılı firması, kaliteli işletmecilik anlayışını gıda sektörüne taşıdı. 67 Tantuni adıyla farklı damak tadı olan tantuni restoranını açan Elçin Öztürk ve ekibi, müşteri memnuniyetinden oldukça memnun…



Kısa süre önce Kozlu ilçesinde hizmete giren 67 Tantuni’ye vatandaşlar yoğun talep gösteriyor.
Farklı damak tadıyla Zonguldaklıların kısa sürede ilgisini çeken 67 Tantuni’ye vatandaşlar akın ediyor. Özellikle kendilerine özgü üretilen yoğurtlu tantuni dikkat çekiyor.  Vatandaşlar tarafından çok sevilen yoğurtlu tantuni, şimdiden Zonguldak ve Kozluluların vazgeçilmez damak tadı arasına girdi. Kent sakinlerinin yoğun ilgisinden büyük memnuniyet duyan 67 Tantuni firmasının sahipleri, kısa süre içinde yeni şubeler açmayı hedefliyor.

Kozlu ilçesinde 67 Tantuni adıyla Zonguldaklılara özel bir damak tadı sunan 67 İletişim’in sahiplerinden Elçin Öztürk, yeni açtıkları tantuniye vatandaşların yoğun rağbet gösterdiğini belirtti.



Yaptıkları hizmetler hakkında Halkın Sesi’nin sorusunu cevaplandıran Öztürk, “Daha önce Zonguldak halkına telefon, telefon aksesuarı ve iletişim teknoloji üzerine hizmet vermekteydik. Peşinden elektronik, gıda, kozmetik gruplarından oluşan ürünlerin e-ticaret yoluyla pazarlamasını yaptık. Bu alandaki kaliteli işletme anlayışımızı, gıda sektörüne taşımayı uygun gördük. Bu kararımızda ne kadar isabetli olduğumuzu da müşteri yoğunluğu ve memnuniyetinden anlıyoruz. Umarım diğer yerlerde de şubeler açarak bu güzel damak tadını bütün hemşerilerimizin tatmasına vesile oluruz.” ifadesini kullandı.   




Birinci kalite ürünleri kullandıklarını belirten Öztürk, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Kullandığımız malzemeler birinci kalite olup öncü ve lider markalardır. Tantuninin her çeşidini profesyonel aşçılarımız vasıtasıyla profesyonel bir şekilde servis ediyoruz. Özellikle kendine has yoğurtlu tantuni çok tuttu. Bir defa gelen müşteri, bu lezzetten kendini alamıyor.

Bildiğiniz gibi tantuni bu bölgede profesyonel anlamda yoktu. Bizim işletmemizle birlikte ne kadar ihtiyaç olduğu ortaya çıktı. İnşallah önümüzdeki günlerde şubeleşmeyi düşünüyoruz. Tantunimizi tatmaya gelen vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz”

Haber: Eren Aşkar