Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, personelle bir araya geldi. Nikah Salonu’nda düzenlenen toplantıda personele veda eden Akdemir, konuşması sırasında gözyaşlarına hakim olamadı.

31 Mart’ta görevi sona erecek olan Akdemir, 10 yıldır birlikte görev yaptığı personelinden helallik istedi. Kendisinden yana haklarını helal ettiğini belirten Başkan Akdemir, personeline iyi çalışmalar dileğinde bulundu.

Akdemir, şunları söyledi:

“Sizlerle yıllarca beraber görev yapmaktan mutlu oldum. Zaman çok önemli. Demokrasinin vazgeçilmez kuralı gereği, görevler zaman içerisinde yapılır. Ve bu bir bayrak değişimidir. 31 Mart'a kadar görevimize devam edeceğiz. Belediyecilik Zonguldak'ta gerçekten kolay bir iş değil arkadaşlar. Ama bu zorlukları siz mesai arkadaşlarımla birlikte aştık. Ben hepinize şahsım ve belediyem adına teşekkür ediyorum.

HAKKINIZI HELAL EDİN

Zonguldak, Türkiye'nin ilk şehri, Atatürk'ün bize armağan ettiği ve Türk sanayisinde çok önemli bir katkı veren şehirdir. 31 Mart'tan sonra görevimi devredeceğim. Aranızdan ayrılıyorum; çünkü ben Zonguldak'ta yaşayacağım. Ben hakkımı sizlere helal ediyorum, sizler de bana helal edin.”

 Zonguldak Belediye personeli de kendileri ile vedalaşan Akdemir'i ayakta alkışladı. Akdemir, veda programının ardından personelle hatıra fotoğrafı çektirdi.