Masal bebek doğumuyla sevindirdi, doğum tarihiyle şaşırttı…

Bu ailede herkes 10 Temmuz’da doğuyor…

Zonguldak’ta Erkazak ailesinin 4 ferdi de “10.07”; yani “10 Temmuz” tarihinde doğdu. İnağzı Mahallesi Toki Konutları’nda ikamet eden pazarlamacı Caner ve Şeyda Erkazak çiftinin ilk bebekleri Masal Erkazak, 10.07.2019’da dünyaya geldi.

“Masal” bebeğin doğumuyla büyük sevinç yaşayan aile üyeleri, diğer taraftan şaşkınlıklarını da gizleyemedi. 3 kişinin “10 Temmuz” tarihinde doğduğu Erkazak ailesinin en küçük ferdi Masal bebek de aynı tarihte dünyaya geldi. Aile mutlulukla şaşkınlığı bir arada yaşadı.

Bu ilginç rastlantı hakkında bilgi veren Caner Erkazak(35), Halkın Sesi’ne yaptığı açıklamada; kendisi, babası ve kayınpederinden sonra ilk bebekleri olan Masal’ın da “10 Temmuz” tarihinde dünyaya geldiğini doğruladı.

Erkazak, şunları söyledi:

“10 Temmuz günü kızımız Masal, dünyaya geldi. Çok sevindik. Ailede büyük mutluluk yaşandı. Kızımızla birlikte ailemizde 4 kişinin doğum günü aynı tarihe denk geldi. Tabi buna şaşırdık. Ama bir taraftan da sevindik. Çünkü önceden 3 kişinin doğum gününü aynı günde kutluyorduk, şimdi kızımızla birlikte 10 Temmuz tarihlerinde dördümüzde hep birlikte doğum günü kutlamasını yapmış olacağız.

Benim doğum tarihim 10.07.1984. Babamın doğum tarihi 10.07.1959. Kayınpederimin doğum tarihi 10.07.1961. Kızım Masal’ın doğum tarihi de 10.07.2019 oldu. Biz zaten üçümüz aynı günde doğum günü kutlamamızı yapıyorduk. Kızımız da aynı tarihte doğunca artık dördümüz aynı gün doğum günümüzü bir arada kutlayacağız. Tabi artık mumları o üfleyecek. Bizler de yanında sıralanıp onu alkışlayacağız. Allah hepimize sağlık afiyet versin.”

Haber: Abdullah Karabacak