Zonguldak’ın sevilen simalarından,  Kilise Restaurant’ta 20 yıl boyunca şef garsonluk yapan ve dönemin Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in garsonluğunu da yapan 72 yaşındaki Hilmi Ar, toprağa verildi.

Bir süredir rahatsızlığı nedeniyle evinde tedavi gören Kilise Restaurant’ın 20 yıllık şef garsonu ve Dönemin Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in garsonluğunu da yapan ve hep güler yüzüyle Zonguldaklıların kalbinde taht kuran  ‘Hilmi Amca’ dün akşam saatlerinde hayatını kaybetti. Hilmi Ar’ın cenazesi hastane morgundan alınarak cenaze namazı kılınmak üzere Merkez Aziziye Camii’ne getirildi.

Ar’ın cenaze törenine, AKP Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, Belediye-İş Sendikası Zonguldak Şube Tahsin Atayan, Karadeniz Bölgesi Muhtarlar Federasyonu ve Zonguldak Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas, Yaman Restaurant (Kilise) işletmecisi Levent Yaman, Zonguldak Belediyesi eski Başkanı Secaattin Gonca, iş adamları, esnaflar, dernek başkanları, Yaman Restaurant (Kilise) ve Paşa Kebap çalışanları, Hilmi Ar’ın sevenleri ve dostları katıldı.

Hilmi Ar, İkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Halkın Sesi Ailesi olarak, Hilmi Ar’a Allahtan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz. Barış DOĞAN