Didar-Sermet Aksu’nun oğlu Göktuğ ile Nazmiye-Sinan Bayram’ın kızı Zeynep,  geçtiğimiz akşam TTK Memurlar Lokalinde yapılan düğün töreniyle dünya evine girdiler.

Lokal bahçesindeki düğün törenine damat ve gelin tarafının dost ve akrabaları ile genç çiftin arkadaşlarından oluşan kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

İnşaat Mühendisi olarak Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünde görev yapan Göktuğ Aksu ile Matematik öğretmeni olarak Bartın Kız Meslek Lisesinde görev yapan Zeynep Aksu’nun üniversitede birlikte eğitim gördüğü arkadaşları ile yine kendilerinin Bartın’daki görev yerlerinden gelen arkadaşları da çifti mutlu gecelerinde yalnız bırakmadılar.

Düğüne Japonya’dan gelen ve Zonguldak’ta incelemeler yapan iki bayan araştırmacı da katılarak çifte hediyelerini verdiler.

Düğün töreninin ilk saatlerinde dans müziği ile başlayan eğlencede daha sonra şarkılar söylendi. Konuklar son olarak da pop müzik ve oyun havalarının yer aldığı gecenin ikinci bölümünde pistteki yerlerini alarak gönüllerince bir gece geçirdiler.

Gece yarısına doğru sona eren düğün töreninden sonra genç çift arkadaşlarının kendileri için bir başka mekânda düzenledikleri parti nedeniyle salondan ayrıldılar.

Göktuğ ve Zeynep Aksu çiftinin balayı için Yunanistan’a gidecekleri öğrenildi.

Öte yandan düğün töreninin düzenlendiği TTK Memurlar lokalinin servis hizmeti ve yeni dizaynı ile eşsiz manzarası konukları büyülerken il dışından gelenler ise ortama ve organizasyona hayran kaldıklarını söylemekten geri kalmadılar.