Zonguldak’ın efsane muhtarlarından Recep Şen, Karaelmas Mahallesi Muhtar adayı olarak seçim çalışmalarına başladı.

Muhtar adaylığı için seçim çalışmalarına start veren Recep Şen, Karaelmas’taki evinde aza üyeleri ve mahallenin ileri gelenleriyle bir araya geldi. Toplantıda yerel seçim öncesi yol haritası belirlendi.

Muhtarlığın gönül işi olduğunu belirten Şen, “Bugünden itibaren 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçim için çalışmalarımıza başlamış bulunuyoruz. İlk toplantımızı evimizde yaptık. Burada amaç kazanmak ya da kaybetmekten ziyade Karaelmas’ımız için güzel bir şeyler yapabilmektir. Zira mahallemizin hak ettiği güzelliğe ve değere kavuşması için muhtarlık kurumunun önemini çok iyi biliyoruz. Yerel yönetim ve mahalli idareler ile daha etkin iletişim kurarak Karaelmas Mahallemiz ve vatandaşlarımızın her türlü sıkıntısının çözümü için var gücümüzle çalışacağız. Problemlerin takipçisi olacağız. Elimizden geleni yapacağız.” dedi.

Mahalledeki diğer adaylara da başarılar dileyen Şen, sözlerini şöyle sürdürdü:

 “Mahallemizde 6 tane muhtar adayı arkadaşımız var. Hepsi bu işi yapacaklarına inanıp aday olmuşlardır. Hepsine başarılar diliyorum. Biz hiçbir zaman diğer aday arkadaşlar hakkında konuşmayız. Onlar da bizim gibi aday olmuş insanlardır. Bu bir yarıştır.

Ayrıca burada aramızda her görüşten arkadaşımız var. Hepimiz bir bütün olarak mahallemizi en güzel nasıl yapabiliriz bunun için yola çıktık. Seçim öncesi yapacağımız çalışmalar için toplandık. Fikir alışverişinde bulunacağız. Seçimler için yol haritamızı belirleyeceğiz. Vatanımıza, milletimize ve Karaelmas’ımıza hayırlı uğurlu olsun”  

Daha sonra mahalle sakinleri çay eşliğinde toplantı gerçekleştirdi.

Haber: Abdullah Karabacak