Zonguldak Fener Anadolu lisesi Okul Aile Birliğinde üç yıldan bu tarafa Yönetici ve Başkanlık  görev süresini başarıyla yerine getiren  Selahattin Temiz  hizmetlerinden dolayı Okulda düzenlenen törenle plaketle ödüllendirildi.
Düzenlenen törende bir konuşma yapan Okul Müdürü Ahmet Bozdemir konuşmasında şunları söyledi: “Okul Aile Birliği Başkanı olarak okulumuz içinde ve çevresinde yapmış olduğu  çalışmaların yanı sıra Okulumuzun Kültürel, Sosyal ve Sportif  faaliyetlerinde almış olduğumuz başarılı sonuçlarda kendisi her zaman destek vererek yanımızda bulunmuştur. Kendisine Okul Yönetimi olarak vermiş olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz ve bundan sonraki yaşamında başarılar diliyoruz" dedi.

Eğitim adına almış olduğu plaketten büyük bir memnunluk duyduğunu belirten ve Okul Müdürü Ahmet Bozdemir’e teşekkür eden Selahattin Temiz ise konuşmasında, “Okulumuzda eğitim gören çocuklarımızın ve öğretmenlerimizin rahat bir şekilde eğitim ve öğretim görebilmeleri adına ekip arkadaşlarımla birlikte güzel çalışmalar yaptık. Bizim bu çalışmalarımızda desteklerini esirgemeyen kamu kurum ve kuruluşların yanı sıra maddi ve manevi destekte bulunan yönetim kurulumuzda görev yapan  arkadaşlarımızdan başta Osman Sönmez, İlker Keskin ve Fevzi Uzun’a teşekkür etmek istiyorum.  Ayrıca yeni Okul Aile Birliği Başkanı Mine Özdemir ve ekibine bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum“ diye konuştu. (Haber Merkezi)