Polanya vatandaşı Avukat Marek Bekier ile evlenen Londra Üniversitesi’nde Ekonomi Doçenti olarak görev yapan Ahu Gemici’ye mutlu günlerinde sevenleri yalnız bırakmadı.

İş ve siyaset dünyasından çok sayıda davetliye ev sahipliği yapan düğüne eski Başbakan Yardımcısı Hüsamettin Özkan, Adalet eski Bakanı Hikmet Sami Türk, DSP eski Genel Başkanı Zeki Sezer, Şişli eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı Zeki Çakan, Gazeteci yazar Muharrem Sarıkaya, CHP eski Genel Başkan Yardımcısı Hakkı Süha Okay, Zonguldak eski Milletvekili Harun Akın, CHP ve MHP Zonguldak İl Başkanları ve çok sayıda davetli katıldı. 

Çiçeği burnunda çift Ahu ve Marek’in nikah şahitliğini ise eski Başbakan Yardımcısı Hüsamettin Özkan, Adalet eski Bakanı Hikmet Sami Türk ve Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir yaptı. Çiftin nikahını ise Çankaya Belediye Başkanı AlperTaşdelen kıydı. Hasan Gemici ve eşi Gülsen Gemici gece boyunca düğüne katılan davetlilerle yakından ilgilendi. Zengin menü, kaliteli müzik ve ilginç dansların yer aldığı düğün geç saatlere kadar devam etti.