Zonguldak’ın kaliteli marka ve zengin ürün çeşidiyle iç giyim ve çorap üzerine hizmet veren toptancı firmalarından Hakan Ticaret, büyük bir kampanya başlattı. Stokları eritmek ve yeni ürünlerle Zonguldaklıları buluşturmayı amaçlayan Hakan Ticaret, kampanyanın süresini uzattı. 

Zengin çeşit, kaliteli markalarla Zonguldak’ta uzun yıllar iç giyim toptancısı olarak hizmet veren Hakan Ticaret, stokları eritmek amacıyla dev kampanya başlattı. 
1988 senesinde ticari hayatına başlayan Hakan Ticaret, 12 Katlı İş Merkezi 3. kattaki mağazasında ‘fırsatlarla kazandırıyoruz’ sloganıyla iç giyim ve pijamada toptan fiyatına satışlar yapıyor.  

Günden güne ticari hacmini büyüten firma, kurumsal ve yenilikçi hizmet anlayışıyla kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. 
Bir süredir devam eden kampanyayı uzattıklarını belirten Hakan Ticaret firması, “Kaliteli ve uygun ürünlerimiz ile tüm Zonguldak halkını kampanyamıza davet ediyoruz. Uzun yılar vatandaşlarımıza verdiğimiz hizmeti aksatmadan, tüm hızıyla ve daha kurumsal bir işletmecilik anlayışıyla sürdürmek istiyoruz. Normalde 31 Aralık’ta sona eren kampanyamızı bir süre daha uzatmaya karar verdik. Kampanyamıza ilgi gösteren ve firmamızı ziyaret eden bütün müşterilerimize teşekkür ediyoruz.” ifadesini kullandı. 

12 Katlı İş Merkezi 3. kattaki Hakan Ticaret Mağazasında; Taç, Kom, Black Spade, Kappa, Mila Estive, Berrak, Şahinler gibi kaliteli markaların ürünleri olan çorap, çamaşır, pijama takımı, bayan iç giyim, ev tekstil ürünleri, kozmetik ve havlu çeşitleri toptan fiyatına satılıyor. 

Halkın Sesi