İhmal kurbanı Feyza, iyileşiyor…

Geçtiğimiz hafta Merkez Ortaokulu rampasında inşaat malzemelerinin kaldırımı kapatması nedeniyle, yolda yürürken kaza geçiren ve ayağından iki kez kamyon geçerek ağır yaralanan Feyza Ataman, hayata tutundu.

BEÜ Tıp Fakültesi Ortopedi Servisi’nde başarılı bir ameliyat geçiren Feyza Ataman’ın son durumunu Eski Zabıta Müdürü Necat Uludüz, sosyal paylaşım sitesinden duyurdu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Uludüz, “Bu kızımıza araç çarpmış, ikinci defa aracın üzerinden geçmesi ile yaşam mücadelesi vermişti. Üniversite hastanesi ortopedi ve genel cerrahlarının başarılı 7 saatlik uğraşları sonucu yaşama tutundu, salı günü 2. başarılı bir operasyon geçirdi. Hayata tekrar merhaba dedi. Feyza.. Gelikspor kalecisi Özcan’ın da ablası, yükü ağır bütün ailenin tek çalışanı Feyza, kaza sonunda Vakıfbank Eski Bölge Müdürü Ahmet Bey olmak üzere şu anki müdür, çalıştığı soğuksu müdür ve personeli müthiş bir dayanışma örneği gösterdiler. Hepinize sonsuz teşekkürler, inşallah en kısa zamanda sağlıklı günlerine kavuşursun. Bu arada inşaat malzemeleri hala kaldırımda ve her an tekrar kaza olabilir. Sorumluluğu olan yetkililer ve arkadaşlar o sokağa bir gidin bölgede yaşayan vatandaşları, esnafı bir dinleyin. Lütfen..oradaki sizin çocuğunuz veya aile bireyiniz olabilirdi.” ifadesini kullandı.

ESNAF: MALZEME ALINDI AMA BU DEFA DA ARAÇLAR PARK EDİYOR

Cadde üzerinde esnaflık yapan N.G. isimli esnaf, geçen haftaki olayın ardından inşaat malzemelerinin kaldırıldığını söyledi. Boşalan kaldırıma bu defa araçların park edildiği için insanların kaldırımı kullanamadığını belirten esnaf, "İnsanlar yine yoldan yürümek zorunda kalıyor. Tehlike devam ediyor. Çünkü kaldırım işgal edilmiş durumda. Biz aynı kazaların olmasını istemiyoruz. Tedbir alınmasını talep ediyoruz." şeklinde konuştu.