Düğün öncesi eğlence isteyenlerin en çok tercih ettiği organizasyonlar kına geceleri ve bekarlığa veda partileri. Peki bu organizasyonlar İstanbul'da nerede yapılabilir diye merak ediyorsanız şehirde birçok alternatifiniz olduğunu söyleyerek başlayalım.
 

İstanbul'da Kına ve Bekarlığa Veda Partisi Yapılabilen Mekanlar

Düğün öncesi eğlence isteyenlerin en çok tercih ettiği organizasyonlar kına geceleri ve bekarlığa veda partileri. Peki bu organizasyonlar İstanbul'da nerede yapılabilir diye merak ediyorsanız şehirde birçok alternatifiniz olduğunu söyleyerek başlayalım. Düğün.com üzerinde şehirdeki birçok kına ve bekarlığa veda organizasyonu düzenleyebileceğiniz mekan seçeneğine ulaşabilirsiniz. Bu mekanlara ilişkin detaylara da değinelim:

İstanbul'da kına gecesi düzenleyecek çiftler için düğün salonları, oteller, kafeler gibi birçok alternatif bulunuyor. Bu mekanların kapasiteleri ortalama 300-400 kişi civarında oluyor. Ancak farklı kapasiteye sahip bir mekana ihtiyacınız varsa daha küçüğünden daha büyüğüne birçok mekanın da şehirde faaliyet gösterdiğiniz eklemeliyiz. Bekarlığa veda için ise kafeler, oteller, kulüpler ve davet alanları tercih edilebilecek seçenekler arasında.

Kına ve bekarlığa veda için görüşeceğiniz mekanların birçoğunun alan kiralamanın yanı sıra organizasyon hizmeti verdiğini de belirtmeliyiz. Böylece içinize sinen bir mekanda, sizin için her detayı planlayan bir ekipten hizmet alıp kusursuz bir eğlence düzenleyebiliyorsunuz. Üstelik tek bir firmayla anlaşarak!

Şehirdeki kına ve bekarlığa veda organizasyonu düzenlenen mekanların açık ve kapalı alanları bulunuyor. Yani her mevsimde bu organizasyonları gerçekleştirebilirsiniz. Açık havanın tadını çıkarmak isteyenler için kır, bahçe, teras, havuz başı gibi alanları bulunan mekanlar ideal. Sonbahar ve kış aylarında, hava koşullarının eğlencenize gölge düşürmemesi için kapalı alanları tercih edebilirsiniz.

Eğer kapalı bir alan tercih edecekseniz de alanın yüksek tavanlı olması, geniş bir alanda yer alması ve organizasyon alanında kolonların bulunmaması gibi özelliklere dikkat etmelisiniz. Böylece geniş ve ferah bir alanda rahatlıkla eğlenebilirsiniz.

Mekanlarla görüşürken süslemeleri ve konsept seçeneklerini öğrenmenizde de fayda var. Çünkü birçok mekanın özellikle kına için standart süslemeleri bulunuyor. Bu süslemeler ağırlıklı olarak kırmızı, mor ve altın sarısı renklerinde oluyor. Masa giydirmeleri, sandalye süslemeleri ve kına tahtı gibi standart dekoratif öğeleri hemen hemen her mekanda bulabiliyorsunuz.
 

İstanbul'da Kına ve Bekarlığa Veda Organizasyonu Nasıl Yapılır?

İstanbul'daki mekanlardan birçoğunda organizasyon ekibi bulunuyor. Ancak organizasyon ekibi olmayan ya da sizin dışarıdan hizmet almak isterseniz bu noktada devreye kına ve bekarlığa veda organizasyon firmaları giriyor. Bu firmaların hizmetleri de düğün organizasyon firmaları gibi oldukça kapsamlı. Düğün öncesi eğlenceler için gerekli tüm ürün ve hizmetleri sizin için sağlayabiliyorlar.

Firmalar, ihtiyaç duyulacak ürün ve hizmetlerin bir arada olduğu kına ve bekarlığa veda paketleri sunuyor. Standart paketlerde yer alan ürün ve hizmetler ise genel olarak şöyle: Kına tahtı, hediyelikler, nedime, davul şovu, DJ, ses sistemi, kaftan, kına aksesuarı... Ayrıca firmaların bünyesinde çalışan nedimeler, konseptinize uygun kostümler giyerek özel şovlar da hazırlıyor. Dilerseniz bu gösterilere sizi de dahil ediyorlar. Davetlilerinize çerez ve kına ikramını da nedimeler yapıyor.

İstanbul'da Kına ve Bekarlığa Veda İçin Aksesuar Nereden Bulunur?

Düğün öncesi eğlencelerin olmazsa olmazları kesinlikle aksesuarlar: Kına taçları, kaftan, bindallı, yelpaze, tefler, ziller... Tüm bu ürünleri organizasyon firmanız aracılığıyla bulabileceğiniz gibi sadece kına ve bekarlığa veda aksesuarları üzerine hizmet veren firmalardan kiralayabilir ya da satın alabilirsiniz.

Şehirdeki aksesuar firmalarında istediğiniz zevk ve konsepte uygun birçok ürün seçeneği mevcut. İster firmaların hazır aksesuar modelleri arasından seçim yapabilir isterseniz özel olarak tasarım yapan firmaların bu hizmetinden yararlanabilirsiniz. Yalnızca kına değil, bekarlığa veda için aksesuarlar da temin etmeniz mümkün. Konuşma balonları ve sloganlı gelin kemeri bekarlığa veda partilerinde en çok kullanılan aksesuarlara da bu firmalar aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

Düğün öncesi eğlence planlayan çiftlerin ilgisini çekecek detaylardan bahsettik. Mekan, organizasyon aksesuar… Bu organizasyonlar için ihtiyacınız olan ürün ve hizmetler için alanında uzman firmalara buradan ulaşabilirsiniz. Firmaları listeleyip ayrıntılarıyla incelemeyi unutmayın! İlginizi çeken firmalarla iletişime geçip fiyat teklifi alabileceğinizi de hatırlatalım!