Karadeniz Ereğli Kent Konseyi'nden kadınları sevindirecek bir proje ortaya koydu.

Karadeniz Ereğli Kent Konseyi, Karadeniz Ereğli Belediyesi işbirliği  ile ortaklaşa yürüttüğü "Kent İnsanına Dokunma " Projeleri içinde BEBEK BAKIMI ve  EMZİRME KABİNİ yapılması kararı aldı.

 

Konu hakkında geniş araştırma yapan Kent Konseyi Kadın Meclisi Ve başkan yardımcısı Derya Özcan'ın önerisi kurulda oy birliği ile onaylanarak Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık'a sunuldu.

Projenin Sosyal Sorumluluk alanında önemli yeri olduğunu söyleyen Belediye Başkanı, Belediye Mimar Mühendislerinin de yapacağı çalışmalar sonucu İlçenin Sahil Bandında 4 Km’lik alan içinde, bilhassa bayanların uygun gördüğü yerde Bebek Bakımı ve Emzirme Kabini yapılması için çalışmalar başlatıldı.

 

Kent Konseylerinin çalışmasında Kamuoyunun en hassas noktası olan İnsana değer verilmesi projelerinin devam edeceğini söyleyen Kent Konseyi

Başkanı Gökhan Günay, "Biz göreve toplumu kucaklamaya, insan odaklı faaliyetlerle, kadın, Çocuk, yaşlı ve her yaşta insanın yaşam hakkı olan değerleri etrafımızda yapılan örneklerden esinlenerek, ilçemiz üzerinde uygulamaya devam edeceğiz.” dedi.