Zonguldak Motosiklet Spor Kulübü kulüp merkezinden yazılı bir açıklama yaparak Mert Çebi’yi anacaklarını belirtti. Duyuru şöyle:

Geçen yıl 22 Şubat'ta Motosiklet Kazasında kaybettiğimiz Kulübümüz üyesi Mert Çebi anısına  düzenlemiş olduğumuz  ZMK( Zonguldak Motosiklet Spor Kulübü) 1. Motosiklet Buluşması Etkinliği 13-14 Haziran tarihleri arasında Çaycuma İlçesinde bulunan kent ormanında yapılacaktır.
13 Haziran Cumartesi Akşamı saat 21 00 da O Ses Türkiye birincisi  Hasan Doğru Konseri olacaktır.

14 Haziran Pazar günü ise etkinlikler tüm hızıyla devam edecektir. Motosikletle yavaş gitme yarışması, kulüpler arası halat çekme yarışması, türlerine göre (enduro, racing,naked vb) en güzel motosiklet yarışması, festivale katılan en yaşlı ve en genç motorcuların seçilmesi. bütün yarışmalar sonucunda kazanan taraflara kulübümüz tarafından küçük hediyeler verilecektir.

Ayrıca festival alanına girişte kayıt yaptıran her motorcuya kulübümüz tarafından Zonguldak Motosiklet Kulübünün Tişörtü hediye edilecektir...Etkinlik alanına girişler sabah saat 10 itibarı ile başlayacaktır...
Etkinliğimizde bütün motosiklete gönül vermiş tüm dostlarımızı ve siz değerli basınımızı aramızda görmekten onur duyarız.