10 ayda 65 kilo verince...
Polis Bile İnanamadı!

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesinde Makine Mühendisliği okuyan 25 yaşındaki Makine Mühendisi İlker Dağ, 10 ayda 65 kilo verince asayiş uygulamasında kimliğine bakan polisin sahte kimlik taşımaktan işlem yapılmasından son anda kurtuldu. 

10 AYDA 65 KİLO VERDİ
142 kilo olan ve fazla kilolarından bıkan İlker Dağ, Elazığ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde mide ameliyatı  oldu. Düzenli beslenme ve spor sayesinde 10 ayda 77 kiloya kadar düşen Dağ, adeta hayata yeniden geldi.

SAHTE KİMLİKTEN BAŞI DERDE GİRDİ 

Ailesinin en başta mide ameliyatı olmasına karşı çıktığını ifade eden Dağ, “Ameliyattan sonra bol bol spor yaptım. Ayrıca beslenmeme özellikle dikkat ettim. Kendimi çok daha zinde hissediyorum. Bir süredir görmediğim arkadaşlarım beni tanıyamıyor. Geçtiğimiz günlerde asayiş uygulamasında polis, kimliğimi ehliyetimi istedi. Ehliyetindeki fotoğrafıma bakan polis, ‘Sen bizimle dalga mı geçiyorsun’ diyerek sahte kimlikten işlem yapmak istedi. Mide ameliyatı olduğumu ve 65 kilo verdiğimi söyleyince serbest bıraktılar. Türkiye’de beslenme kültürümüz nedeniyle yüzbinlerce insan obezite. Mide ameliyatı doğru doktorda yapılırsa herkese tavsiye ediyorum.” dedi.