Milli Eğitim Bakanlığı ve Türkiye Yeşilay Cemiyeti işbirliğinde, ülke geneli ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik,  görsel ve edebi alanda düzenlenen “Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek”  yetenek yarışmasında Zonguldak il birincileri ödüllendirildi.

YENİ BAŞKAN, ESKİ BAŞKAN BİR ARADA...



Öğretmenler Evi toplantı salonunda gerçekleştirilen törene Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Zonguldak Belediye Başkanı seçilen Dr. Ömer Selim Alan, İl Sağlık Müdürü Dr. Ertuğrul Güner, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Harun Akgül, Kozlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahsur Gök, Alaplı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik, Devrek İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Turan, Yeşilay Derneği Şube Başkanı Uzman Dr. Fatih Akça, Basın İlan Kurumu Müdürü Ali Nuhoğlu ile yönetim kurulu üyeleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Yarışmaya giren öğrencilere teşekkür eden Yeşilay Derneği Şube Başkanı Uzman Dr. Fatih Akça, tören yaptığı konuşmada, “Türkiye Yeşilay Cemiyeti Genel Merkezi ve Milli Eğitim Bakanlığı'nın ortak protokolü neticesinde 'Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek' yetenek yarışmasının 9'uncusu düzenledik. Çok emek ve yoğun bir iş bu öncelikle bu yarışmaya katkı sunan katkı sunma cesaretini gösteren sevgili öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Değerlendirme süreci hakikaten çok yorucu bir süreçti. Seçerken çok zorlandık. Çok güzel değerli eserler vardı. Hem edebi hem görsel kategoride. Yarışma programının formatına uygun hale getirilip değerlendirme sürecinde emeği olan başta öğrencilerimizi yetiştiren öğretmenlerimize, değerli okul müdürlerimize, ilçe milli eğitim müdürlerimize, il milli eğitim müdürlüğümüzün değerli çalışanlarına ve il Milli Eğitim Müdürümüze ve tabi ki bizimle birlikte bağımlılıkla mücadeleye omuz veren değerli yeşil renk yönetim kurulu arkadaşlarıma ve denetleme kurulu arkadaşlarıma hepinizin huzurunda teşekkür ediyorum" dedi.  

Ödül töreni, dereceye giren öğrencilere ödül verilmesinin ardından sona erdi.

(Emre Can Bayram)