Kozlu muhtarlarıyla bir araya gelen CHP Milletvekili Adayı Deniz Yavuzyılmaz, köy ve mahalle muhtarlarından destek istedi. Yavuzyılmaz’ın basın danışmanlığından yapılan açıklamaya göre  'Yaşanabilir Bir Türkiye' için muhtarların büyük sorumluluk taşıdığını ifade eden genç milletvekili adayı, "Köy ve mahallelerinizde sizler yerel siyasi söz hakkına sahipsiniz. Mahallelerinize ve köylerinize doğru hizmet gitmesi şarttır. Seçmenleriniz size hizmet noktasındaki beklentileri için oy verdi. 14 yıllık bir iktidarda sizler hala köylerinize yol yaptıramadınız hatta suyu olan köylerimiz suyu olmaz hale döndü. Tüm bunların çözümü gençlik enerjimizle sizlere vereceğimiz hizmette. 'Gelin Oy Verin' yaşanabilir bir Türkiye'yi birlikte inşa edelim" dedi.

Esnaf Bakanlığı Olmazsa Olmazımızdır

CHP Milletvekili Adayı Deniz Yavuzyılmaz, Kozluesnaflarını ziyaret etti. Esnafların sorunlarını yerinde dinledi. Esnafların büyük çoğunluğu banka kredileriyle işlerini devam ettiklerini söylerken bazı dükkan komşularının iş yerlerini kapatıp köylere yerleştiğini söyledi.
Esnaflarla konuşan Yavuzyılmaz, CHP iktidarında Esnaflerın ödedikleri yıllık vergi ve prim miktarı kadar sıfır faizli kredi kullanacaklarını söyledi. Sözlerinde organize sanayi bölgeleri içinde Meslek Eğitim Merkezleri'nin açılacağına da vurgu yaptı.