Çaycuma Belediyesi’nde 2019 yılının ilk nikâhı, ebe Deniz Özkadam ile polis memuru Selçuk Kuzucu çifti arasında kıyıldı. 

Çaycuma Belediyesine evlilik başvurusunda bulunan ve özel bir hastanede ebe olarak görev Deniz Özkadam ile polis memuru Selçuk Kuzucu, 2 Ocak 2019 Çarşamba günü saat 14.00’e randevu aldı. Belediye Meclis Salonu’nda yapılan 2019’unilk nikâh törenine gelin ve damadın yakınları katıldı. Aynı zamanda Çaycuma Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü de olan Nikâh Memuru Veysel Özkan, genç çifte ve davetlilere, başka bir programı olması nedeniyle nikâh törenine katılamayan Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’nın selamlarını iletti. Özkan, nikâhını kıydığı çifte, evlilik cüzdanını vererek mutluluklar diledi.

 

TÜM BEKÂRLARIN EVLENMESİNİ TAVSİYE EDİYORUM

6 yıllık polis memuru Selçuk Kuzucu, yılın ilk nikâhı kıyılan çift oldukları için mutlu olduklarını belirterek, “Mutluyuz, çok şükür. İnşallah bir ömür boyu da mutlu oluruz. Tüm bekârların evlenmesini tavsiye ediyorum” dedi. Deniz Özkadam ise “Mutluyum, hakkımızda hayırlısı olsun diyorum” diye konuştu.Nikâhın ardından gelin ve damat çifti, yakınlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.(Haber merkezi