Yazıya başlarken öncelikle kendime çuvaldızı batırıyorum. Ardından sıralıyorum son iki dönemdir siyasi partiler merkeze gözlerini yumdular.

Merkez göz ardı edildi. En önemli örnek Kemal Köksal şehir stadyumudur. AKP parti tek başına iktidar olduğu iki dönemde Zonguldak’a çivi çakmadı çivi çocuk oyalar gibi STADYUM BU YIL TAMAM, FİLYOS TAMAM ninnileri dinledik.

KIRMIZI-LACİVERT taraftar sayısı 30 bini bulunca, kitlesel muhalefet korkusundan ateş bacayı sarmıştır.

ZONGULDAKSPOR amatör ligde bulunsaydı beyler rahat edecekti. Neden 3.lige çıkıp başımızı derde soktunuz?  Tavrı beni çıldırtıyor. Milletvekilleri, bürokratlar iş adamları, belediye başkanı, genel maden iş sendikası sizlerin düşüncesini Zonguldak halkı yakinen öğrendi.

Sayın Valimiz geçin direksiyona artık yeter şeklinde haykırın herkesi esas duruşa geçirin, ilk önce EREN ENERJİ, ÇATES başta olmak üzere bir toplantı yapınız.

Biz bu yıl ÇAYCUMA’da oynayalım gelecek yıl ise Kemal Köksal stadyumunda maçlarımızı yapalım, yönetim size inanır. Bizi anlayın artık her gün bir iki şehit haberi yürekleri dağladığı günde bize de Tansu AYDIN kardeşimiz nasip olmuştu. Kendisi artık ZONGULDAKSPOR maçlarını izleyemeyecek, sabah iki jet kapuz semalarından ses ışığında geçince ARTIK YETER haykırışı hissettim. Anladım ki artık DEVLET POLİTİKASI ile güneydoğu da çözüm aranacaktır.

Bakınız karışık duygular içindeyim nereden nereye konuyu bağlamak istiyorum. Benim kafam karışık tamam da ülkede karışık olmayan kaç kişi bulunuyor?

Zonguldak’ta yüzde 90 insanın kafası karışık birkaç örnek verecek olursam

1-       Zonguldak kemal Köksal Stadyumu neden yapılmıyor?

2-       ÇATES ile ilgili bugün gürültü çıkaran çevreciler EREN dağları indirirken neden gözlerini yumdular?

3-       ÇATES Çatalağzı ve MUSLU belediyelerinin talep ettiği eski parayla bir trilyon Çatalağzı beş yüz milyar MUSLU belediyesine vermiş olsaydı, gürültü çıkarırmıydı?

4-       İnsan yaşamı ne kadar ucuz değil mi?

 

ZONGULDAKSPOR YÖNETİMİ başkan Süleyman CANER olmak üzere Kemal Köksal sahasında bu yıl maçları oynamaya karar vermiş bulunuyor. Kendilerine tebliğ edilen üç beş eksiği girdirmeye çalışıyorlar dün başkan STADYUM konusunda Ankara da görüşmeler yaptı.

Bizim   başka ZONGULDAKSPORUMUZ YOKTUR