BEYCUMA’YA AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ VE 112 ACİL SAĞLIK HİZMETLERİ İSTASYONU

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Zonguldak Merkez Beycuma Beldesine Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunun yapılması 2017 Yılı Sağlık Yatırımları programına alındığının müjdesini verdi.

 

Çaturoğlu basın danışmanlığından yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “İlimiz Beycuma Beldesi Kasımlar mevkiinde mülkiyeti hazineye ait 8 pafta 1035 parselde bulunan arsa üzerine 3-4 hekimli Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu yapılması Halk Sağlı Müdürlüğünce 2016 yılında talep edilmişti.

 

Geçtiğimiz günlerde Beycuma Belediye Başkanımız Vural Kundakçıoğlu ile birlikte Sağlık Yatırımları Genel Müdürünü ziyaret etmiş ve yapılacak olan ASM+112 Sağlık Hizmetleri İstasyonunun Beldemize, beldemizde bulunan 700 kapasiteli Kapalı Cezaevine ayrıca, 17 köye de hizmet vereceğini belirtmiştik.

 

Girişimlerimiz sonucunda 3 Hekimli Aile Sağlı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu yapılması 2017 yılı yatırım programına alınmıştır. İl Sağlık Müdürlüğümüzde gerekli yazışmaları tamamlayarak biran önce ihalesini yapacaktır.

 

ASM+112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunun BeycumaBeldemize ve halkımıza hayırlı olmasını diliyor, emeği geçenlere teşekkür ediyorum.”