Adalet Yürüyüşü’ne başından beri katılan CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpcu, herkes için adalet istediklerini söyledi

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ankara Güvenpark’tan başlattığı “Adalet Yürüyüşü” 22’nci günü geride bırakarak,  9 Temmuz Pazar günü Büyük Adalet Mitingi’nin yapılacağı Maltepe’ye biraz daha yaklaştı.

“Adalet Yürüyüşü’nün” devam ettiği güzergahta vatandaşların büyük ilgi ve desteği devam ederken, toplumun farklı kesimlerinden katılım da artmaya devam ediyor.

Adalet Yürüyüşü’ne başından beri katılan CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpcu, basın danışmanlığından yaptığı açıklamada herkes için adalet istediklerini söyleyerek, adalet yürüyüşüne ilişkin görüşlerini gençliğinden bu güne içinde bulunduğu demokratik mücadeleden örnekler vererek sosyal medya hesabından paylaştı.

Turpcu twitter hesabından; “1970'lerde 20’li yaşlarda İGD'li Gençlik olarak DİSK, Maden-İş grevlerinde söylediğimiz "zincirleri kıra kıra hey" marşı eşliğinde yürüyoruz. Bugün 60’lı yaşlarda, DİSK'in önceki iki Genel Başkanı Rıdvan Budak ve Süleyman Çelebi ile aynı marşla aynı heyecanla adalet yürüyüşündeyiz. Adalet için yürüyen biz, CHP ve demokrasi güçleri, iktidara geldiğimizde AKP'lileri adalet için yollara dökmeyeceğiz! Herkes için adalet!”  mesajlarını paylaştı.

22’nci günü geride bırakarak son düzlüğe giren Adalet Yürüyüşü’nün son durağı olan Maltepe’de, 9 Temmuz Pazar günü, büyük bir katılımla “Adalet Mitingi” düzenlenecek.