TÜGVA İl Temsilciliği tarafından düzenlenen 28 Şubat Post Modern Darbe ve Günümüz Türkiye’si konulu konferansa katılan Güneş Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Turgay Güler,

"AFRİKA’NIN YOLLARI ZONGULDAK’DAN İYİ"

 

Türkiye Gençlik Vakfı Zonguldak İl Temsilciliği tarafından Güneş Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Turgay Güler’in katılımıyla 28 Şubat Post Modern Darbe ve Günümüz Türkiye’si konulu konferans düzenlendi.

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Sezai Karakoç Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen konferansa, Vali Ahmet Çınar, Cumhuriyet Başsavcısı Hakan Yağız, Bülent Ecevit Üniversitesi Rektör vekili Prof. Dr. Ali Azar, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, İl Jandarma Alay Komutanı Gökhan İnan, Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, TTK Genel Müdürü Kazım Eroğlu, İl Müftüsü Rüstem Can, TÜGVA İl Temsilcisi Murat Yılmaz, TÜGVA Merkez İlçe Başkanı Abdullah Püren ve STK temsileri ve öğrenciler katıldı.

"AFRİKA’NIN YOLLARI ZONGULDAK’DAN İYİ"

Yoğun bir kalabalık önünde konferansa başlayan Güneş Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Turgay Güler ilk olarak Zonguldak’ın yollarından dert yandı. Geçtiğimiz günlerde Afrika’da olduğunu söyleyen Güler; "Afrika’nın yolları Zonguldak’tan daha güzel. Zonguldak'ta ki gebe hanım kardeşlerime üzülüyorum, o çocuğu bu şehirde doğurmak çok zor" dedi.

 

"DARBEYİ AĞZINA BİLE ALAMAZLAR"

Programın açılış konuşmasını yapan TÜGVA İl Temsilcisi Murat Yılmaz konuşmasında; 28 Şubat Postmoder Darbesinin 1000 yıl süreceği hayalini kuranlar darbe kelimesini bir daha ağızlarına dahi alamayacaklarını 15 Temmuz gecesi yaşayarak öğrendiler. Bir asır önce olduğu gibi bir kez daha yedi düvelin ve onların beslediği terör örgütlerinin üzerimize geldiği bir dönemde gençlerimiz, kardeşlerimiz, mehmedimiz, başkomutanımızın liderliğinde bu şerefli milletin gücünü Afrin’de, Zeytin Dalı Operasyonuyla bir kez daha dünyaya göstermiştir" dedi.

"RİZELİ YİĞİT ADAM, ÜLKEYİ AYAĞA KALDIRDI!"

"Bir insanın günde 2100 kaloriye ihtiyacı vardır. Bu oranı geçemeyen insanlar da beyin fonksiyonlarının vücuda bazı istekleri gönderemediği bilimsel olarak açıklanmıştır. Afrikada’da bu olay yaşanmaktadır. Afrika’da açlıkla yapmaya çalıştıkları sömürü anlayışını 28 Şubat sürecinde başörtüsünü bahane ederek ülkemizin genç beyinlerini yok etmeye çalıştılar ama milletimiz izin vermedi. Dünyayı yöneten ve ülkemizi de dizayn etmeye çalışan sermaye sahiplerine karşı milletimiz Kasımpaşalı ve Uzun boylu adamı göreve getirdi. Rizeli yiğit adam sermayeye meydan okuyarak tüm kirli oyunları bozdu ve ülkemizi tekrar ayağa kaldırdı" dedi.