AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz ve yönetim kurulu üyeleri, ve Yükseköğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Alaplı Yurt Müdürü Erhan Yavaş ve Alaplı Mal Müdürü Birsen Yeter’i ziyaret etti.
AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, Alaplı Yurt Müdürlüğünü ziyaretinde, milletvekilleriyle birlikte ilçeye fakülte kazandırmak için çalışma başlattıklarını belirtti. Yavuz, “Öncelikle sayın müdürümüze yeni görevinden başarılar diliyoruz. Alaplı MYO’nun hemen yanında yapılan erkek öğrenci yurdumuzun 4 yıldızlı otellerde olan kalitede hizmet sunması öğrencilerimizin de yurttan memnun kalması bizleri sevindirmiştir. Türkiye’nin her tarafından böyle kaliteli yurtlar yapılmaktadır. Kız öğrencilerimizin ise yurt problemi vardır. Bunun ilgili ve İlçemize 4 yıllık fakülte kazandırmak için milletvekillerimizle birlikte bir çalışma başlattık. Tek hedefimiz İlçemize 4 yıllık fakülte kazandırmaktır” dedi.
500 öğrenci kapasiteli erkek öğrenci yurdunda öğrencilerimizin rahatlığı için her şey düşünüldüğünü ifade eden Yurtkur Alaplı Müdürü Erhan Yavaş da, "Öğrencilerimiz memleketlerine gittiklerinde Alaplı’da 4 yıldızlı otel kalitesinde yurt olduğunu anlatıyorlar. Buda İlçemiz için büyük bir kazanç olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.
Yavuz ve beraberindekiler daha sonra Alaplı Mal Müdürü Birsen Yeter’i ziyaret etti.