AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve Partililer Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Başhekimliği görevine getirilen Dr. Bekir Hakan Bakkal’ı ziyaret etti. Ziyarette hastanenin verdiği hizmetler konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.
Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin Zonguldak’ın gururu olduğunu ifade eden AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman bu hastane sayesinde bölgede yaşayan birçok vatandaşın il dışına çıkmadan sıkıntılarını bu hastanede çözdüğünü belirtti. Hastane Başhekimi Dr. Bekir Hakan Bakkal’a yeni görevinde başarılar dileyen Karaduman, “Hastanemizin yaptığı hizmetleri yakinen takip etmekteyiz. Yoğun tempo ile hem Zonguldak’a hem bölgemize hizmet veriyor Bu anlamda hem şahsım hem de teşkilatım olarak sizlere teşekkür ediyorum. TIP Fakültesi hastanesi yaptığı çalışmalarla Zonguldak’ın gurudur. Bizde sizlerin adına bu gururu hem birlikte yaşıyoruz. Bölgemizde birçok hasta il dışına gitmeden sıkıntılarını burada çözüyorlar. Sizlerin ve ekibinizin bu anlamda çok gayretleri var. Bu gayretlere teşkilat olarak üzerimize bir şey düşerse bizlerde her zaman siyasi irade olarak sizlere destek vermeye hazırız” şeklinde konuştu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Başhekim, Dr. Bekir Hakan Bakkal “Hastanemiz bölgede 3.basamak hizmet veren bir kuruluş olarak çok ağır bir yükün üstesinden gelmeye çalışıyor. Gerek idari kadromuz gerekse çalışan arkadaşlarımız oldukça yoğun bir hasta popülasyonuna elimizden geldiğince en iyi hizmete vermeye çalışıyoruz. Yeni açılan onkoloji merkezi ve hastanemize kazandırılan yeni bölümlerle inşallah bizde elimizden geldiği kadar bu işi devam ettirmeye çalışacağız” dedi.