Ak Parti 22.ve 23. Dönem Giresun Milletvekili ve Bölge Koordinatörü Ali Temur Kozlu Ak Parti İlçe Teşkilatını ziyaret etti . Ziyarette İl Başkanı Zeki Tosun, Kozlu İlçe Bakanı Ahmet Özdemir, Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin, teşkilat üyeleri, il genel meclis üyeleri belediye meclis üyeleri de hazır bulundu.
Kozlu ziyaretinde partililer ile bir araya gelen AK Parti Bölge Sorumlusu Ali Temur, bir süre partililer ile sohbet etti. Kozlu teşkilatının hem yerel hem genel seçimlerdeki başarısından dolayı tebrik eden Temur; “Kozlu teşkilatını hem yerel hemde genel seçimlerdeki başarısından ve Türkiye ortalamasının üzerinde alınan oy oranından dolayı tebrik ederim. Burada görüyorum ki dinamik heyecanlı düzenli aktif bir teşkilatımız var. Teşkilat ve Belediye olarak koordineli bir şekilde ele kol kola çalışmalarınızı görüyorum, bu beraberlik daima başarıyı getirecek buda Kozlu halkına daha iyi kaliteli hizmet olarak yansıyacaktır” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir; “Bölge Koordinatörümüzün teşkilatımızı ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. İlçemizdeki faaliyetleri yatırımları, projelerimizi ve sorunlarımızı aktardık. Bazı aksayan yerlerde kendisi bize bizzat yardım edeceğini ifade etti" dedi.