Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde AK Parti Teşkilatı Kadın Kolları milletvekili, belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve parti teşkilatı yöneticilerinin eşlerini düzenledikleri sabah kahvaltısında bir araya getirdi.
AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatı Başkanı Fatih Çakır’ın eşi İlknur Çakır ile Kadın kolları Başkanı Şengül Albayrak parti teşkilatı binasında kahvaltı organizasyonu gerçekleştirdi. Kahvaltıya AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu’nun eşi Fatma Çaturoğlu, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın eşi Sevim Uysal, Belediye Başkan Yardımcısı Esra Alpago, AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır’ın eli İlknur Çakır, AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatı Kadın kolları Başkanı Şengül Albayrak, Belediye meclis üyeleri ile parti teşkilatı yöneticilerinin eşleri ile kadın kolları üyeleri katıldı.
Kahvaltıya katılımlarından dolayı AK Partili yönetici eşleri ve kadın kolları üyelerine teşekkür eden AK Parti Kadın Kolları Başkanı Şengül Albayrak, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Albayrak konuşmasında şunları söyledi; “Öncelikle kahvaltımıza katılımlarından dolayı Belediye Başkanımızın eşi Sevim hanım, Belediye Başkan Yardımcısı Esra hanım, Milletvekilimiz eşi Fatma hanıma çok teşekkür ediyorum. Bizlerin düzenlemiş olduğu her etkinliğimize katılıp destek veriyorlar. Bizi hiçbir programda yalnız bırakmıyorlar. Buradaki kahvaltı soframızda bulunan tüm yiyecekleri kadın kollarındaki hanımların evlerinde hazırlayıp getirdiler. Tüm arkadaşlarıma emeklerinden ve katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.”
Ak Partili yöneticilerin eşleri ile kadın kolları yöneticileri kahvaltıda yapacakları etkinlikler ve güncel konularda fikir alış verişinde bulundu.