AKP il parti binasında AKP İl Kadın Kolları Birim Başkanları ve Mahalle Başkanları, hafta sonu toplantı düzenledi. Toplantıda konuşan AKP İl Kadın Kolları Başkanı Züleyha Yazıcı Arıman;

“AK Parti’siz Türkiye düşünemeyiz”

AKP İl Kadın Kolları Birim Başkanları ve Mahalle Başkanları AKP parti binasında hafta sonu kahvaltı ve istişare toplantısı düzenlendi. Toplantıda konuşan AKP İl Kadın Kolları Başkanı Züleyha Yazıcı Arıman, “AK Parti barışın, kardeşliğin teminatı, kimsesiz mağdur ve mazlumların limanı, İslam aleminin kurtarıcısıdır. AK Parti’siz Türkiye düşünemeyiz” dedi.

“ÇİFTE STANDART UYGULAMAMALIYIZ”

AK Parti olarak çok zor günlerden geçtiklerini ifade eden Arıman, “Büyük bir imtihandayız ve inşallah kazanırız. Teşkilat üyeleri olarak görevimiz adalet, eşitlik ve dürüstlük ilkeleri doğrultusunda inanç, ırk, cinsiyet ve benzeri sebeplerden ayrım yapamayız. Bizler görevimizin gerektirdiği güven ve itibar zarar verecek davranışlardan kaçınmalıyız. Halka hizmetin kişisel veya özel, her türlü menfaatin üzerinde bilinçli hareket etmeliyiz. Vatandaşa kötü davranmamalı, çifte standart uygulamamalıyız. Partimiz kurulurken erdemlilik ve siyasi ahlak üzerine kurulmuştur. Kuruluş aşamasında kurucumuz sayın Recep Tayyip Erdoğan “hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” dediğinde AK Parti’nin kuruluş amacını işaret etmiştir. Temsil ettiğimiz partiye uygun olarak bu çatı altında veya dışarıda söylediğimiz her sözde samimi olmalı, doğru olmayan söz ve davranışlardan kaçınmalıyız”  ifadelerine yer verdi.