Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Zonguldak-Kozlu sahil yolunda bulunan Kızlar plajı projesinin hayata geçmesi için görüşmelerini sürdürüyor. Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Belediyemiz tarafından hazırlanmış olan ve halk arasında Kızlar Plajı olarak adlandırılan sahil alanı projesinin bir an önce hayata geçmesi için günü birlik gitmiş olduğu Ankara’da Milli Emlak Genel Müdürü Tufan Büyükuzun ile görüştü.

Projenin hayata geçmesi için çalışmalarını sürdürdüklerini ve Kızlar Plajı projesinin onayı için gerekli yazışmaları yaptıklarını belirten Başkan Akdemir, Milli Emlak Genel Müdürü Tufan Büyükuzun’un ilgili Bakanlığa konuyla ilgili yazışmaları yaptıklarını ve projenin hayata geçmesi adına Milli Emlak Genel Müdürlüğü olarak da takipçileri olacaklarını ifade ettiklerini söyledi.

Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, konuyla ilgili yapmış olduğu açıklamasında şu görüşlerine yer verdi: “Zonguldak-Kozlu sahil yolunda, Emniyet Müdürlüğü altında yer alan Kızlar Plajı Projemizi hazırlamıştık ve gerekli yazışmaları yaptık. Milli Emlak Genel Müdürümüz Sayın Tufan Büyükuzun ile de görüştük. Şehrimize zenginlik kazandıracak olan projemiz inşallah hayata geçecektir. Projemizin hayata geçmesi ile birlikte, Zonguldak halkına çok güzel bir plajda, denize girmenin keyfini yaşatmak istiyoruz. Ayrıca, AK Parti Zonguldak Milletvekilimiz Sayın Özcan Ulupınar’ın projemizin hayata geçmesi konusunda ve Milli Emlak Genel Müdürlüğü’müz ile görüşmelerimizde vermiş olduğu destekten dolayı kendisine teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.