Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ve Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek, Öğretmenler günü kapsamında, Fener Anadolu Lisesinde 41 yıldır öğretmenlik ve müdürlük görevini sürdüren Resül Arslankara’yı ziyaret ederek pasta kesti. Öğretmenlikte 41’inci yılını olduran Resul Arslankara’nın mutlu gününde meslektaşları da yalnız bırakmadı.Fener Anadolu Lisesi Müdürü Resül Arslankara ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’den okulun spor salonunun boya badanası ve öğrencilerin sosyal içerikli çalışmaları adına 4 adet bank talep etti. Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, 41 yıldır öğretmenlik ve müdürlük görevini sürdüren Resül Arslankara’yı tebrik ederek, okulun ihtiyaçları konusunda gerekli çalışmaların yapılacağının sözünü verdi.  

Arslankara; “Okulumuzun badana boya ve 4 adet bak ihtiyacı var”

Okul Müdürü Resül Arslankara, okulun bazı ihtiyaçlarının olduğunu söyleyerek, “Okulumuzda ki sizler arasında, gördüğüm birlik ve beraberlik bizim çalışma azmimizi ve çalışma geleceğimizi aydınlatmaktadır. Başkanımızdan bazı isteklerimiz olacak. Toplumumuzda bir söz vardır ağanın elini tutulmaz. Öğrencilerimizin sosyal içerikli çalışmalarını yapabilmeleri adına spor salonumuzun üstünde bulunun yere 4 tane üzeri kapalı bank talep ediyoruz. Ayrıca spor salonumuzun da badana boyasının yapılmasını rica ediyorum ”dedi.

Akdemir; “Badana boya ve bank konusunda gerekeni yapacağım”

Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, okulun ihtiyaçları konusunda gerekenin yapılacağını ifade ederek, “Badana boya ve bank konusunda gerekeni yapacağım. Ben Milli Eğitim Müdürümüze de çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Geldiği günden  bugüne kadar önemli görevleri yürütmeye çalışıyor. Özellikle de yeni okul konusunda bir gayretleri var. Şehir merkezinde kalan Gazi İlköğretimin çok eskidiği için yenileme adına karar verildi. Bizlerde üzerimize düşen görevi yaptık. Parası da bakanlık hazır. İnşallah güzel bir okul olacak ”şeklinde konuştu.

Emre Can BAYRAM