Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, mahallelerde tamamlanan çalışmaları yerinde inceledi. Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, beraberinde CHP İl Başkan Vekili Hakkı Güney, Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Darende, Fen İşleri Müdürü Ogan Göktürk ile birlikte Yeşil Mahalle Nihat Arkat Sokak ve Esentepe Sokak’ta parke yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Özellikle altyapısı tamamlanan mahallelerde parke yol ve asfalt çalışmalarına hız verdiklerini ifade eden Başkan Akdemir, “19 mahallemiz de yer alan sorunları biliyoruz. Aciliyet sırasına göre plan ve programımızı yaptık. Doğalgaz çalışması tamamlanan mahallelerimiz de, parke yol çalışmalarımıza başladık. Vatandaşlarımız çalışmalarımızdan memnun. Mahalle sakinlerinin memnuniyeti bizleri de memnun ediyor. Amacımız, Zonguldak halkına daha yaşanabilir bir kent oluşturmak. Bu konuda üzerimize düşen görevleri yerine getirmeye çalışıyoruz.” dedi.

Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, ardından Yeni Mahalle Bağlık Tepesi ve Tepebaşı Mahallesi Fulya Sokak’ta incelemelerde bulundu. Yapılan parke yol çalışmasının önemine değinen Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, ‘Elbette eksiklilerimiz olacaktır. Ancak plan program dahilinde ilerliyoruz. Altyapısı tamamlanan yerlere, çalışmalarımızı başlattık. Uğur Mumcu Kavşağı’nda da sona yaklaştık. Bu aşamadan sonra Acılık Caddesi’nde asfalt çalışmasına başlayacağız.” şeklinde konuştu. Başkan Akdemir, teknik incelemenin ardından bir süre vatandaşlarla sohbet etti, sıkıntılarını dinledi.