Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas’ı ziyaret etti. Akdemir Muhtarların halk ile kurumlar arası bir bağ kurduğunu söyleyerek şöyle konuştu:

”Muhtarlar halk ile kurumlar arası bir bağ kuruyor. Muhtarlarımız vatandaşın sorunlarını dinleyerek bizlere iletiyor bu da bizim hoşumuza gidiyor. Bizim göremediklerimizi sizler çok daha net çok daha rahat görebiliyorsunuz. İsteklerinizi yapmak bizim için onur. Biz de size bu konuda belediye olarak yardımcı olmaya çalışıyoruz. Ben halk içinden biriyim halk için oradayız. Telefonumuz halk ulaşabilsin diye açık olacak. Bu anlamda hiçbir tereddüdünüz olmasın. Mühim olan isteklerin doğru şekilde anlatılması ve bizim de bu isteklere cevap verebilmemizdir. Bazı hizmetler geç olarak yerine gelebiliyor. Bizim çalışma koşullarımız veya eleman eksikliğinden kaynaklı sıkıntılar çekebiliyoruz. Hiçbir mahalle sakinimiz ve muhtarlarımız bu konuda üzülmesin. Bu dostluklar baki kalsın ve yeni yeriniz hayırlı olsun”

Nas ise Akdemir’in kendilerini hiçbir zaman kırmadığını belirterek şunları söyledi:

“Başkanımıza ziyaretlerinden dolayı şahsım ve muhtarlarım adına teşekkür ediyorum. Kendisini yıllardır tanırım. Bir abi kardeş gibi beraberliğimiz devam ediyor. Hiç bu zaman kadar bir sorun yaşamadık. Muhtarlarım adına ben kendisine teşekkür ediyorum. Kendisine her dakika ulaşılabiliyor. Gece gündüz 24 saat telefonu daima açıktır. Sağ olsunlar bizi hiçbir zaman kırmadılar. Bütün sıkıntılarımızı sorunlarımızı anlatıyoruz.” (Haber/Yasemin Sarı)