Ülkü Ocaklarından DSP Genel Başkanına gönderme:

“Aklını başına al”

Ülkü Ocakları geçtiğimiz günlerde Zonguldak’a gelen DSP Genel Başkanının kendilerine yönelik  "Çapulcular" ifadesine yazılı bir açıklama ile tepki gösterdi. DSP Genel Başkanına "aklını başına al" diyen Ülkücüler açıklamalarında şöyle dediler:

Ülkücü hareket 1000 yıllık fikri mazisi ve yarım asırlık tüzel kişiliğiyle dünyanın en büyük gençlik hareketidir  DSP genel başkanı aklını başına al Ülkücü harekete dil uzatmak kimsenin haddi degildir  Bedelini defalarca kez ödenmiş ülkücü hareketi bu şekilde mesnetsiz aklı şuuru yerinde olmadan açıklamalarda bulunmak  kendini bilmezlikten başka birşey değildir.   Genel başkan olmuşsun ama adam olamamissin bu konuşmalar onu göstermektedir nerede ne konuşacağını bilmemektesin.

Ülkücüler mevzu vatansa gerisi teferruattir diyenlerin nerde mazlum varsa yanında nerede zalim varsa karşısında duranların hareketidir.. 

Saygıdeğer liderimiz Devlet BAHÇELİ beyefendi gerekirse 5000 ülkücü ile Kerkük'te oluruz demiştir.  Saygıdeğer liderimiz emretsin 5 bin değil milyonlar emrettiği gibi gerekirse Kerkük'te gerekirse Türkmen Daginda gerekirse doguturkistanda gerekirse balkanlarda oluruz. 

Anladığımız kadarıyla sayın DSP genel başkanınin ülkücülerden büyük kuyruk acısı var anlaşılan ki şuursuzca konuşmaktadır.

MHP genel başkanı liderimiz Devlet BAHÇELİ beyin gerek 15 temmuz sürecinde gerek iç gerekse dış politikada gündemi belirleyen sorunları tespiti ve yönlendiriciligi anlaşılan birilerinin zoruna gidiyor..

Kendilerine tavsiyemiz derhal Zonguldak terkedip koltuna oturup şapkasını önüne koyup iyice bir düşünmeli ve derhal özür dileyerek istifa etmeli türk siyasetine katacağı hiç birşey yoktur.. ayrıca o arada MHP genel başkanı devlet bahçeli beyin konuşmalarını tam metin olarak takip etmeliki devlet adamlagi nasıl olur bir genel başkanın duruşu nedir öğrenmelidir. 

Birkez daha kendilerini şiddetle kınıyoruz ve acilen tüm ülkücü camiadan özür dilemesi gerektiğini uyarıyoruz aksi taktirde boş siyaset üretmeye devam eden bir genel başkan olarak kalacaktır....