AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun basın açıklaması düzenleyerek 21 Şubat Pazar günü CHP Zonguldak İl Binasına yapılan taşlı saldırıyı kınadıklarını söyledi.
Parti teşkilatı ile birlikte parti binasında basın açıklaması düzenleyen AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, CHP Zonguldak İl Binasına yapılan taşlı saldırıyı kınadıklarını ifade etti. Saldırıyı gerçekleştiren kişinin partilerinin ismini kullanmasınıda kınadıklarını söyleyen AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun şöyle dedi:
“Şehrimizde geçtiğimiz Pazar günü üzücü bir olay yaşandı ve CHP İl Binası bir kişi tarafından taşlandı. Biz bu olayı kesinlikle tasvip etmiyoruz bizim kültürümüzde bu şekilde hiçbir yaklaşım yoktur biz bu olayı şiddetle kınıyoruz. Biz teşkilat olarak bu olayın takibindeyiz kim yaptıysa en kısa zamanda cezasını alacaktır. Ben CHP İl Başkanı arkadaşımızı aradım kendilerine geçmiş olsun dileklerinde bulundum güzel bir sohbetimiz oldu. Ben tekrardan kendilerine çok geçmiş olsun diliyorum ve biz Ak Parti il teşkilatı olarak bu tip olayların yanında, arkasında yada hiçbir yanında bulunmuyoruz. Baştan dediğim gibi bizim kültürümüzde böyle bir şey yoktur. Saldırıyı gerçekleştiren kişinin partimizle alakası olup olmadığını şu anlık bilmiyoruz elimizde böyle bir bilgi yok. Saldırıyı gerçekleştiren kişinin partimizin ismini kullanmasını da kınıyoruz.”