AKP her ay gerçekleştirilen ilçe istişare toplantılarının Şubat ayı oturumu dün akşam Merkez İlçe teşkilatı tarafından parti binasında yapıldı.

Belediye başkanları, Belediye ve İl Genel Meclis üyeleri, mahalle ve belde başkanları ile köy temsilcilerinin yer aldığı toplantıya il başkanı Zeki Tosun´da katıldı.

AKP Merkez İlçe başkanı Metin Karaduman istişare toplantısında yaptığı açılış konuşmasında, 16 Nisan tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi Anayasa Değişikliği Halkoylaması için yapılacak çalışma stratejilerinin yanı sıra, Cumartesi günü Ankara Arena da Başbakan ve AKP Genel Başkanı Binali Yıldırım´ın katılacağı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Anayasa Değişikliği Halkoylaması stardı toplantısı hakkında da bilgiler verdi.

AKP İl Başkanı Zeki Tosun´da yaptığı konuşmada, Ankara Arena da gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Anayasa Değişikliği Halkoylaması startının verileceği toplantının ardından Zonguldak´da AK Parti olarak yoğun bir çalışma temposu içine gireceklerini, tüm teşkilatların hiçbir özveriden kaçınmadan yoğun tempo içinde çalışacaklarına inandığını söyledi.

 Tosun ayrıca, istişare toplantısına katılan partililere ve yöneticileri Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Anayasa değişikliği maddeleri hakkında açıklama yaparak bilgiler verdi.