AKP TEŞKİLATINDAN KIZILAY HAFTASI ZİYARETİ

29 Ekim 4 Kasım Kızılay Haftası kapsamında AKP Merkez İlçe Teşkilatı, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanları önce Kızılay Derneğine daha sonrada kan bağışı yapmak amacıyla Kızılay Kan Merkezine ziyarette bulundular.

TÜRK KIZILAYI HER ZAMAN HER YERDE

Kızılay Derneği Zonguldak Şube Başkanı Nihat Aygün ziyaretine gelen AKP Merkez İlçe ve Gençlik Kolları Başkanlarına bu önemli günde Türk Kızılayı’nı unutmadıkları için hoş ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Nihat Akgün  ‘’ Merkez ilçe başkanım, kadın kolları başkanım ve yönetim kurulu üyeleri önce hepinize hoş geldiniz diyorum. Bu güzel günümüzde Türk Kızılayı’nı unutmadığınız için, hatırladığınız için çok çok teşekkür ediyoruz. Çünkü Türk Kızılayı çok önemli bir kurum. Zonguldak’ta bizler yine Türk Kızılayı şubesi olarak yönetim kurulu arkadaşlarımızla beraber gece gündüz ara vermeden hafta sonumuz olmadan hep beraber Zonguldak’taki ihtiyaç sahiplerine, nerede bir sıkıntı varsa oraya koşmakla görevliyiz ve görevimizi tam manasıyla yaptığımıza inanıyoruz. Zonguldaklı halkımızda bunu görüyor teşkilatlarda görüyor. Aynı zamanda Türk Kızılayı şubemiz Zonguldak’ ta her zaman, her yerde ve herkesle beraber. Başkanımızın da dediği gibi demokrasi mitinglerinde kendileri de kadın kolları merkez ilçe, il tüm parti teşkilatları ordaydı yöneticileriyle beraber bizde onların yanında orda güzel bir imtihan verdik ve bu imtihanı güzel bir şekilde verdik parti teşkilatları da aynı şekilde. Ben onlara da teşekkür ediyorum. Ben teşekkür ediyorum merkez ilçe başkanına, kadın kolları başkanına bizleri cidden unutmadılar, zaten her zaman geliyorlar hep birlikteyiz her yerde de beraberiz bütün çalışmalarda onlara da başarılar diliyorum Allah önlerini açık etsin.’’ dedi .

DÜNYA’DA TÜRKİYE’DE ve ZONGULDAK’TA MUHTAÇLARIN YANINDA

Türk Kızılay’ı Derneğine ve daha sonra Kızılay Kan Merkezine Kızılay Haftası kapsamında hem ziyaret amaçlı hem de kan bağışı yapmak amacıyla Merkez İlçe Teşkilatı, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanlarıyla ziyarette bulunan Metin Karaduman ziyarette ‘’  Kızılay gerçekten Türkiye’de yardım konusunda büyük projelere imza atmış bir kurumumuz. Hem Türkiye'de hem Dünya’da hem de Zonguldak'ta olmak üzere birçok ihtiyaç ve yardım sahiplerinin bir afet durumunda yanlarında ilk olarak Kızılay'ı görüyoruz. Yardım elini herkese uzatan Kızılay'ımızı çok önemsiyoruz. 15 Temmuz Darbe Girişimi'nden sonra yaklaşık bir aylık Demokrasi Nöbetleri'nde Kızılay çadırlarımız ilk günden son güne kadar bizzat başkanımız ve yönetimimiz ve yönetim kurulu üyelerinin de eşliğiyle birlikte Kızılay'a gönül veren, gönüllülerle meydanı bırakmayarak Demokrasi Nöbetleri'ni sonuna kadar sürdürdük. Bu anlamda şahsım ve teşkilatım olarak Kızılay başkanımıza ve Kızılay'a gönül veren herkese çok teşekkür ediyorum. Kızılay ile değişik programlarda da bir araya geliyoruz. İhtiyaç sahipleri olsun hem de ihtiyacı olanlara el uzatmaları, toplumun sesi olarak, toplumun sorumluluğu olarak bunları yerine getirmeleri gerçekten önemli. Yapmış oldukları çalışmalar için kendilerini kutluyorum."dedi

Daha sonra AKP Merkez İlçe Teşkilatı, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanları kan bağışı yapmak için Kızılay Kan Merkezine gittiler. Merkezde Ömer Selim Alan tarafından Karışılandılar önce sohbet ettiler ve ardından da kan bağışında bulundular.

ACİL DEĞİL SÜREKLİ BİR İHTİYAÇ

Kendilerine ziyarete ve kan bağışına gelen AKP teşkilatına teşekkür eden Ömer Selim Alan’’ Sayın başkanıma teşekkürler ediyorum güzel sözleri için. Malumunuz 29 Ekim 4 Kasım arası her yıl kutladığımız gibi Kızılay haftası yine büyük bir coşkuyla hep beraber omuz omuza kutluyoruz. Çoğunlukla genç yavrularımız olmak üzere Zonguldak’ımızda bulunan STK’lar, bürokrasi, siyasi partilerimiz bizleri ziyaret ederek beraber Kızılay haftasını kutluyoruz. Bugün de AKP merkez ilçe başkanımızı ve yönetimi, gençlik kolları, kadın kolları sağolsunlar bu kutlamalarda bizlere eşlik ettiler. Aynı zamanda başkanımın da arz ettiği gibi kan bağışında bulunarak bir yönden de sosyal sorumluluk projesi kapsamında bir katkı sağladılar teşekkür ediyorum. Kızılay haftası hepimizin bildiği gibi 29 Ekim 4 Kasım, öğrencilik yıllarımızdan bu yana şimdide görev aldığımız sürece elimizden geldiğince gençlerimize ağaç yaşken eğilir mantığıyla eğiterek hem gönüllü kan bağışı konusunda ve kızılayın sadece kan bağışından ibaret olmadığı, afet olsun, operasyon olsun, ilk yardım olsun, mineralli su olsun bu hizmetlerinden tüm kollarını yaymaya çalıştığımız ve daha çok gönüllü ordusu elde etmeye çalıştığımız yardım kuruluşu. Biliyorsunuz tüm dünyada ilk biz ayak basıyoruz sadece dediğim gibi kan değil herhangi bir acının olduğu sıkıntının olduğu yerde biz hep merhem olmaya çalışıyoruz. Başkanımın arz ettiği gibi önemli olan bizim için kan bağışı. Çünkü malum 7 den 70’e bir gün illaki ihtiyacımız olacak buna. Bir yakınımız, komşumuz ya da bir akrabamız. Böyle bir durumda sıkıntı yaşamamak için 18 ile 65 yaş arasında sağlığımız yerindeyken tüm vatandaşlarımızı kan merkezlerimize davet ediyorum ki sağlıklıyken kanlarını paylaşsınlar. Bizde aldığımız bu iyiliğe vesile olalım köprü görevi görelim ve ihtiyaç anında hastanedeki vatandaşlarımıza verip onlara fayda sağlayalım derdindeyiz. Kan yapılamayan tek ilaç ve sürekli bir ihtiyaç, acil bir ihtiyaç değil. Buradan özellikle merkezdeki vatandaşlarımızı kan merkezimize ekiplerimize davet ediyorum. Başkan ve yönetime nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum.’’ dedi

(AÇELYA BEYAZAY)