AKP Zonguldak Merkez İlçe Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan 10 isim için dün temayül yoklaması yapıldı. Parti binasında gerçekleştirilen temayül yoklaması için kurulan sandıklarda geçmiş yıllara oranla az kişinin oy kullandığı görüldü. Öte yandan geç saatlere kadar süren oylama sonuçları tasnif edilmeden genel merkeze gönderildi. 

10 ADAY YARIŞTI 

AKP İl Koordinatörü Kastamonu Milletvekili Metin Çelik’in nezaretinde yapılan temayülde; Abdullah Püren, Ali Aslantürk, Aziz Aydoğdu, Birol Yaman, Deniz Kavraz, Kemal Aydın, Murat Kulaç, Ömer Erbay, Yusuf Ataman ve Yusuf Gülay yarıştı. Adaylar, İl Koordinatörü ile teke tek görüştü.

ÇAĞLAYAN’A TEŞEKKÜR ETTİ

Zonguldak AKP İl Koordinatörü Kastamonu Milletvekili Metin Çelik yaptığı açıklamada Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan’a bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, “İlçe Başkanlığı ve il başkanlığı ilelebet yapılacak bir iş değildir. Elbette bu değişimler olabilir. Mustafa başkanımıza bir değerlendirme içinde oldu ve bundan sonra da birlikte yol yürümeye devam ederiz” dedi.