Milletvekilleri taraf oldu... Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan AKP Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan’ı görevden aldırmak için son kozunu oynuyor... Dananın kuyruğu bu hafta kopuyor! 

AKP’DE SON RAUND!

AKP’de parti içi çekişmede son raunda gelindi. Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan’ın Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan’ı görevden aldırmak için başlattığı operasyon son aşamaya geldi. Başkan Selim Alan’dan yana tavır koyan yöre Milletvekilleri ise İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan’ın istifa etmesi için yoğun kulis faaliyetleri sürdürüyor. Partiyi dizayn etmek için tüm kozlarını oynayan Selim Alan, Çağlayan’ı hedef tahtasına koyan gazetecileri desteklerken, Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir üzerinden genel merkeze baskı yapıyor. Çağlayan’ın kaderini belirleyecek kararın bu hafta alınması bekleniyor.

OYUN KURUCU GÖK VE ACIR

AKP’de teşkilatı ikiye bölen çatışmanın oyun kurucusu ise iş takipçisi Yaşar Gök ve Selim Alan’ın gizli kasası olarak kuyumcu İskender Acır. İlk etapta Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan’ı ekarte etmek isteyen Yeniçeri haraketinin ikinci hedefi ise İl Başkanı Zeki Tosun. Sürecin başında “Mustafa Çağlayan’ı görevden alırsanız önce beni alın” diyen Zeki Tosun’un bundan sonraki tavrı merakla bekleniyor. AKP Genel Merkezi’nin Çağlayan’ın siyasi kaderini belirleyecek kararı Cuma gününe kadar vereceği öğrenildi.