AKP Zonguldak İl Başkanlığı Alaborina Restoran’da iftar programı düzenledi. İftara AKP Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, AKP Teşkilat Başkan Yardımcısı Hacı Turan, AKP Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, AKP Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu ve AKP Zonguldak Milletvekili  Özcan Ulupınar ve partililer katıldı.
İftar programında konuşan AKP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, "Şu ana kadar 12 seçim geçirdik. Referandumlar, yerel yönetimler, Cumhurbaşkanlığı seçimi, genel seçimler olmak üzere 12 seçimle milletimiz AK Parti'ye olan teveccühünü asla eksik etmedi. Biz milletimizin desteğini almaya devam edeceğiz" dedi.

15 Temmuz darbe girişimi hakkında konuşan AKP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, "Genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önünü her kademede kesmeye çalıştılar. Bunların en korkuncu ve en sinsi olanı 15 Temmuz 2016 tarihindeki hain FETÖ darbe girişimiydi. Eğer o darbe girişiminde darbeciler başarılı olabilseydi, ülkemiz hain terör örgütleri, çeteleri tarafından işgal edilecekti." şeklinde konuştu.

Konuşmasına Kılıçdaroğlu’nu eleştirerek devam eden Ataş, "Sayın Kılıçdaroğlu, partisinin bir milletvekilinin ceza alması neticesinde İstanbul'dan Ankara'ya adalet yürüyüşü yapıyor aklı sıra. Şimdi ben sizlere soruyorum; Kılıçdaroğlu'nun yürüyüş yapmasına vesile olan ceza almış olan milletvekili, neden dolayı yargılandı ve ceza aldı? Devletin sırlarını yurt dışına ve yurt içine sızdırmak suretiyle; saklanması gereken sırları ifşa ettiği için yani vatana ihanet ettiği için yargılandı ve ceza aldı. Şimdi Sayın Kılıçdaroğlu vatana ihanet edenlerle birlikte bu yolculuğu yapmaya kalkıyorsa millet bunun hesabını tabii ki soracaktır. Biz bugüne kadar vatana ihanet edenlerle birlikte olmadık. Milletimiz ne dediyse biz onu yaptık. Bizim birliğimizi bozmak isteyenlere rabbim fırsat vermesin. Ülkemiz üzerinde hesap yapmak isteyenleri, ülkemizi bölmek, parçalamak isteyen ne kadar yurt içi ve yurt dışı hain terör örgütleri varsa onların planlarını Cenab-ı Hak başlarına çevirsin." dedi.