Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) "Eğitimcilerimiz Çağı Yakalıyor" alanlarında yapacakları eğitim çalışmaları için destek programına çıktı.
Alaplı İlçe Milli Eğitim Müdürü Vekili Arife Çevik, Batı Akdeniz’deki kalkınmaya ivme kazandıracak eğitim çalışmalarına destek sağlamak amacıyla 2016 Teknik Destek Programı kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün Kaymakamlık Proje Ofisi ile birlikte yapmış olduğu proje başvurusu kabul edildiğini belirtti. Arife Çevik, "Eğitimcilerimiz Çağı Yakalıyor" adlı proje ile Alaplı’daki tüm eğitim kurumlarının yöneticilerine “Profesyonel Yönetim Becerileri” ve Eğitimcinin Eğitimi” konularında eğitim verilecektir. Kamu kurum ve kuruluşları, yerel yönetimler ve mahalli idare birlikleri, üniversiteler, meslek okulları, araştırma enstitüleri ile sivil toplum kuruluşları gibi kar amacı gütmeyen kurum ve kuruluşlarımız yararlanabilecek” dedi.
Bu proje ile eğitimcilerin, çağın gereksinimlerine uygun yönetim tarzı belirlemeleri ve eğitim metotlarını geliştirmeleri hedefleniyor.