“Belediye Batmış” diyerek Başkanlık makamını ağlama duvarına çeviren Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, seçim rüşveti olarak önce 30’un üzerinde işe adam aldı...  Şimdi de 1 Ocak’tan itibaren 26 işçiyi ücretsiz izne çıkarıyor...

ALİ BABANIN ÇİFTLİĞİ!

Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, seçim rüşveti olarak 9 aylık görev süresince 30’un üzerinde işe adam aldı...  Borç batağındaki belediyeyi çiftliğe çeviren Ali Bektaş, bir yandan başkanlık makamını ağlama duvarına çevirdi, diğer taraftan seçim masraflarını finanse eden partili ve meclis üyelerine paravan şirketler üzerinden doğrudan temin yöntemiyle ihaleler verdi. İlçede kamuya ait satmadık yer bırakmayan Bektaş, maaş ödeyemeyecek duruma gelince gözünü işçi maaşlarına çevirdi. Bektaş, şimdi de 1 Ocak 2020’den itibaren 26 işçiyi ücretsiz izne çıkarıyor. Öte yandan Kozlu Belediye meclisindeki muhalif üyeler, ücretsiz izinle işçileri zora sokan Ali Bektaş’ı 10 Ocak’ta yapılacak meclis toplantısında protesto etmeye hazırlanıyor. 

HESAPSIZ KASABIN 
ELİNDE KALIR MASAT!
Ali Bektaş’ın, “hesapsız kasap” misali mali kriz içinde olan Kozlu Belediyesi’ni önce yandaş partililerle doldurup sonra ücretsiz izne ayırması ilçede alay konusu oldu. Evdeki hesabı çarşıya uymayan Bektaş, zaten düzenli maaş ödemediği işçileri kışın ortasında kapıya koydu. Tarihinde hiç bu kadar kötü yönetilmeyen Kozlu Belediyesi’nde bugüne kadar ücretsiz izin adı altında süreli işten çıkarma hiç olmamıştı. Seçim kampanyasında “Yaparsa Ali Bektaş yapar” sloganıyla dağı taşı afişlerle donatan Bektaş’ın görevi eline yüzüne bulaştırması ilçedeki hizmetleri de aksatıyor.