Şehit Aileleri Derneği Zonguldak Şube Başkanı Mustafa Yorulmaz dernek merkezinden Zeytin Dalı Harekatıyla ilgili bir basın açıklaması yaptı. Yorulmaz yazılı açıklamasında şu ifadelerine yer verdi:

'Zeytin Dalının 24.günündeyiz. Şu ana kadar gelen 22 şehidimiz var. Bütün Şehit ailelerimizin ve Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ve Türk Milletimizin başı sağ olsun. “Biz çocuklarımızı şehit verdik” diye oturamayız. Gerekirse biz de gideriz. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere PKK nın kökünü kazıtırız.

Bütün Silahlı Kuvvetlerimizin ve Türkiye’de ki Şehit ailelerin, milletimizin desteği ile bu savaşı da kazanacağız. Bizim kimsenin toprağında gözümüz yok. Bizi rahatsız edeni biz de rahatsız ederiz. Şehit olan askerlerimiz Allah katında şehittir.

Türkiye Cumhuriyetinin içinde ve dışında hala ekmeğimizi yiyip de nankörlük yapıp başkalarına uşaklık yapanlar var. Başta Amerika 30 senedir katilliği bitmedi. Türk Milletinin gözünün içine baka baka…

Allah onların da belasını verecek. Şehitlerimizin asil kanları yerde kalmayacak. Şu an Türkiye Cumhuriyeti tek yumruk olmuştur. Allah bu hainlerin belasını verecek.

Şehitlerimizin ruhu şad olsun…'