Belediye Başkanı Ali Bektaş’ın yarattığı kaçak cenneti Kozlu’da yasalar yok sayılıyor... Yaklaşık 6 ay önce sahil şeridindeki onlarca kaçak mekan Valilik tarafından yıkılırken, AKP’ye yakınlığıyla bilinen kadın kuruluşu KADEM’in başkanı denize sıfır 500 kişilik kaçak düğün salonu yapıyor...
ALLAH’INI SEVEN 
BU TALANA DUR DESİN!
AKP’li Kozlu Belediyesi’nin yasa tanımayan Belediye Başkanı Ali Bektaş, partisine yakın isimlere rant ve peşkeşe devam ediyor. Yaklaşık 6 ay önce Zonguldak Valiliği, Öküşne’den Filyos sahiline kadar onlarca kaçak yapıyı yıkmıştı. Halkın Sesi’nin 3 ay önce gündeme getirdiği Polisevi’nin altındaki kaçak düğün salonu inşaatı ise tüm hızıyla devam etti. Bununla da yetinmeyen mekan sahibi, hızını alamayarak denize sıfır 500 kişilik düğün salonu inşaatına başladı. Yapılan tüm ihbarları yok sayan AKP’li Ali Bektaş, onlarca kaçak mekan yıkılırken hiç bir yasal dayanağı olmayan düğün salonuna müsade etti.
SAHİBİ KADEM BAŞKANI OLUNCA...
Milyonlarca lira harcayarak Polisevi’nin hemen altında devletin gözüne gözüne  sokularak yapılan kaçak düğün salonunun sahibinin AKP’ye yakınlığıyla bilinen Kadın ve Demokrasi Derneği(KADEM) Başkanı Züleyha Yıldırım’ın eşi olduğu öğrenildi. Yasalar herkese eşit uygulanması gerekirken, denize sadece 150 metre mesafede yapılan 500 kişilik kaçak düğün salonuna kim ya da kimler tarafından göz yumulduğu merak ediliyor. Milli Emlak Müdürlüğü sınırlarında bulunan bir alana böylesine devasa bir kaçak yapının yapıldığından Zonguldak Valiliği’nin haberi yok mu? Kaçak düğün salonu inşaatına denetim için giden zabıtalara silah çekildiği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emin’e Erdoğan’ın adının kullanıldığı doğru mu? Halka ait alanları AKP’lilere peşkeş çekmekle suçlanan Ali Bektaş, bu utancı nasıl temizleyecek? Zonguldak Valisi ERDOĞAN Bektaş, bu talana dur diyecek mi? 
Özel Haber:Cevdet Akgün