Adalet ve Kalkınma Partisi Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, meclisin altın vekillerinden oldu.

TBMM Parlamento muhabirlerinden Murat Polat, TBMM çatısı altında görev yapan milletvekillerini mercek altına aldı.

Polat, meclisin en yoğun ve tabiri caizse arı gibi çalışan güler yüzlü vekillerini köşesine taşıdı.

Hiçbir zaman seçmenlerini kırmamaya çalışan, dertlerine çözüm bulmaya çalışan halkın gerçek vekilleri arasına Zonguldak Milletvekillerimizden Özcan Ulupınar girdi. Ulupınar’ ın isminin yer aldığı Murat Polat’ ın “Halkın gerçek milletvekilleri” başlıklı yazısı ise şöyle;

 Halkın gerçek milletvekilleri

  

Meclis’te o kadar siyasetçi var ki bazıları burnundan kıl bile aldırmaz havasından geçilmez kimseye selam bile vermez ve hatta seçmeninden kaçar bazı siyasetçiler ise o kadar alçak gönüllü ve mütevazi bir insandır ki şaşırıp kalırsınız.

Şimdi bakın TBMM Kampüsünde kimi çevirip “en sevilen, en güler yüzlü ve cana yakın olan milletvekilleri kim” diye sorarsanız alacağınız yanıt tereddütsüz birkaç vekildir.

Bir Parlamento Muhabiri olarak Benim Meclis’te yaptığım araştırmada en çok bu vekiller göze çarpıyor, Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Elazığ Milletvekili Ejder Acıkkapı, Tekirdağ Milletvekili AyşeDoğan,BitlisMilletvkili Vedat Demiröz, Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin,
Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, Bingöl Milletvekili Enver Fehmioğlu, İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir, Bursa Milletvekili Osman Mesten, Konya Milletvekili Halil Etyemez, Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek’dir.

Bu Milletvekilleri’ni Meclis’te tek başına dolaşırken hiç göremezsiniz.

Meclis’te Seçmenleri ile her fırsatta ilgilenen ve hatta yemekhanede bile onlarla sohbet eden ve onların sorunlarını yakından dinleyen bu vekilleri takdir ediyorum
Bu saydığım Milletvekilleri’nin odaları her gün tıklım tıklım dolu odaları ziyaretçiler ile dolup taşıyor.

Bu vekillerin içerisinde dikkatimi en çok Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan çekti.

Ayşe Doğan kadın vekil olmasına rağmen Meclis’te herkese Allah’ın selamını verir ve güler yüzlü bir insandır.

Milletvekili Ayşe Doğan biliyorsunuz Tekirdağ’ı dünya üçüncülüğüne getirmişti.

Tekirdağ genelinde ilk kez bir siyasetçi sosyal medya aracılığı ile dünya genelinde 3.sırada toplamda 25dk tabelada kaldı.

Hashtağıniçeriginde Ak Parti’nin Tekirdağ’a yapmış olduğu yatırımları ve hizmetleri Türkiye ve Dünya gündemine taşımıştı.

Meclis’te 550 Milletvekili içerisinde yerini koruyan bu vekiller ziyaretçi rekoru kırıyor.

İsmini yazdığım Milletvekilleri kendi bölgelerine hizmet götürmek için adeta bir birleriyle yarışıyor.

Her gün bakanlık koridorlarını aşındıran ve vatandaş’lara nasıl en iyi hizmet götürürüm diyen bu vekillerin çalışmaları Meclis’te örnek bir davranış olarak görülüyor. Kapılarını herkese açık tutan bu vekillere ziyaretçiler çevre illerden de geliyor.

Hiçbir parti ayırımı yapmadan vatandaşların sorunlarını dinleyen bu vekiller Ziyaretçi rekoru kırıyor.

TBMM’ de bir çok kanun tekliflerine imza atan bu vekiller Genel kurul çalışmalarını hiç aksatmadan ve devamsızlık vermeden takip ediyor.

Kamuoyunda büyük takdir toplayan bu Milletvekilleri seçmenleri arasında çok seviliyor.

Bu Milletvekilleri biliyorsunuz 15 Temmuz Darbe gecesi halkı sokağa dökerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’a en büyük desteği o gece verdiler.

Attığı twitterde halkı sokağa döken bu vekiller kalabalık bir milletle sokaklara indiler.

Kendi bölgelerinde de sevilen Milletvekillerini bende takdir ediyorum.

Her siyasetçi keşke bu vekiller gibi olsa.