Özel haber

Ana-Babadan kızlarına ilginç mezuniyet hediyesi

 

Zonguldaklı Emekli Makine Mühendisi Turgut Aydın ve Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü Harita Mühendisi Serpil Aydın,  Çapa Tıp’tan Doktor olarak mezun olan kızları Cansu’ya Ünlü Zonguldaklı Ressam Ziya Buyuk’un yaptığı tablosunu hediye ettiler

 

Zonguldak TED Kolejinden okul birincisi olarak mezun olduktan sonra İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesini (Çapa Tıp) kazanan ve dönem kaybetmeden okulunu bitiren Cansu Aydın, düzenlenen mezuniyet töreninde anne ve babasından ilginç bir hediye aldı.

Zonguldaklı Emekli Makine Mühendisi Turgut Aydın ve Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü Harita Mühendisi Serpil Aydın,  Çapa Tıp’tan doktor olarak mezun olan kızları Cansu’ya Ünlü Ressam Ziya Buyuk’un yaptığı tablosunu hediye ettiler.

Aldığı hediye karşısında sevincini gizleyemeyen Dr. Cansu Aydın kendisine hediye edilen tablosunun şimdiye kadar aldığı en ilginç ve güzel hediye olduğunu belirterek anne ve babasına da almış olduğu diplomasını hediye etti.

Fakültede yapılan törene İstanbul Protokolu, mezunların velileri ve aynı üniversiteden yıllar önce mezun olan Nobel kazanmış olan ünlü Tıp alimi Prof. Dr. Aziz Sancar da katıldı.

(Sermet AKSU)