TRT Haber Spikeri Tijen Karaş ve TRT Spor Spikeri Erdoğan Arıkan Zonguldak’a gelerek Kişisel Gelişim Zirvesi düzenleyecek. Pazar günü Zonguldak’a gelerek GMİS Konferans Salonu’nda 12.30- 16.30 saatleri arasında 3 profesyonel eğitim verecek olan Arıkan ve Karaş’ın eğitim programları, ‘Topluluk Önünde Konuşma ve Hitabet Sanatı’, ‘İletişim Becerileri ve Beden Dili’ ve ‘Diksiyon’ başlıkları altında toplandı.

Bülent Ecevit Üniversitesi öğrencileri tarafından kurulan WorldOrganization tarafından gerçekleştirilecek olan eğitimde, ‘kurallarına uygun, akıcı ve anlaşılır konuşma becerisi, bireyin kendisini etkili bir biçimde ifade edebilmesi, topluluk önünde konuşurken heyecanını kontrol edebilmesi, sesbilim açısından tüm seslerin doğru ve güzel söylenebilmesi ve bireyin sesini etkili bir biçimde kullanabilmesini öğretmek hedefleniyor. Eğitime her yaş grubu ve her meslekten vatandaşın katılımı hedeflenirken, program sonrasında İngilizce ve Türkçe olarak hazırlanacak olan sertifikalar isme özel, Joven Academia kalitesiyle sunulacak.

Öte yandan etkinliğe katılmak isteyen vatandaşlar, 0538 5150665 ve 0507 1028144 numaralarından katılımla ilgili rezervasyon yaptırabilecek.

(Umut ERSES)