Spor Toto 3. Lig 1. Grup lideri Zonguldak Kömürspor, Trabzon’da aldığı galibiyetin ardından Darıca Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına başladı.

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Zonguldak Kömürspor, ligin 5. haftasında konuk olduğu Trabzon Akçaabat Futbol Kulübü’nü 3-2 mağlup ederek liderliğe oturdu. Ligin 6. haftasında 8. sıradaki Darıca Gençlerbirliği’ne konuk olacak olan Kömürspor, liderliğini sürdürmeyi hedefliyor.

14 puanla grup birincisi olan Zonguldak Kömürspor, 18 Ekim 2014 günü oynayacağı Darıca Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına başladı.

Trabzon deplasmanından mutlu döndüklerini ifade eden Zonguldak Kömürspor Antrenörü Cahit Terzi, İHA’ya yaptığı açıklamasında, şunları söyledi:

“Akçabaat’ın hocası ve futbolcuları bizi çok güzel karşıladı. Centilmence bir müsabaka oldu. İki Karadeniz takımının arasında centilmence bir mücadele oldu. Kazanan taraf biz olduk. Onun için çok mutluyuz. Darıca maçının hazırlıklarına da başlıyoruz. Taraftarlarımız bizi centilmence desteklemeye devam etsin. Artık kulüp olarak ceza almayalım. Futbol üç ihtimalli bir oyun. Futbolcularımız üzerine düşeni fazlasıyla yapıyor. Taraftarlarımız bizi centilmence desteklemeye devam etsin."